2821
2789
عنوان

درس خوندن

586 بازدید | 36 پست

دیدین نیم ساعت یا یک ساعت قبل امتحان انقدر دقتت زیاده حتی جزوت رو روخونی میکنی هم یادت میمونه و دقیقا سوالی بیاد از اون بخش میتونی جواب بدی

دقیقا الان به همین دقتی نیاز دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون موقع چون مطالب سریع رفته تو حافظه کوتاه مدت آماده هستی الان با این اوضاع من ک دانشجوام حتی نمیتونم جزوه هامو از تلگرام بردارم با چه دقت و حافظه ای درس بخونم😅

کلا سخته تو این اوضاع درس خوندن

بعدش میخوای همون دقتو ت نی نی سایت پیدا کنی😂😂😂😂باریکلا

صددرصد

زمان جنگ هم زیاد اینجا میومدم تازه اوکی شده بودم باز الان هم زیاد میام سایت متاسفانه:(

از طرف دیگه اصلا امتحاناتمون معلوم نیست کی برگزار میشه حضوریه مجازیه چطوریه:/

چون مغز کاملا در حالت اماده باش قرار میگیره و در جدیت کامل

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

اون موقع چون مطالب سریع رفته تو حافظه کوتاه مدت آماده هستی الان با این اوضاع من ک دانشجوام حتی نمیتو ...

منجزوه و کتاب دارمو نمیخونم

گاهی قلبمون تا ابد درد می کنه برای تحمل چیزهای که حقمون نبود.

اون موقع چون مطالب سریع رفته تو حافظه کوتاه مدت آماده هستی الان با این اوضاع من ک دانشجوام حتی نمیتو ...

من همه جزواتم رو پرینت گرفته دارم از لحاظ جزوه مشکلی ندارم

مشکلم امروز و فردا شدن امتحاناست الان هم اصلا مشخص نیست چی میشه

خیر سرم میخواستم از بهمن استارت کنکور ارشد رو بزنم:/

من همیشه بخوام با تمرکز بخونم مدیتیشن میکنم حتی شده ۵ دقیقه واقعا جوابه

مدیتیشن چیه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

2790
2823
2791
2779
2792