2789
عنوان

درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 37 پست
برای ما شنبه اعلام کردن که تا 23 ام تمام امتحاناتمون کنسله

برا ما تا اخر هفته تعطیله پیامنورم

گاهی قلبمون تا ابد درد می کنه برای تحمل چیزهای که حقمون نبود. آدم وقتی تمام تلاششو میکنه و نمیشه بهتره بیخیال بشه چون اگ چیزی درست شدنی بود میشد مغز و سلامتی خودمون مهمتره باید خودتو برداری بری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من همه جزواتم رو پرینت گرفته دارم از لحاظ جزوه مشکلی ندارممشکلم امروز و فردا شدن امتحاناست الان هم ا ...

همین امروز فردا شدن و وضع الان هیچ رمقی برا درس خوندن نمیزاره

من ک امتحانا دانشگاه رو بیخیال شدم چون با این وضع بازم عقب میوفته

ارشد از آبان شروع کردم الان نزدیک یه ماهه اونم نمیتونم درست بخونم

هندل کردن ارشد خوندن و دانشگاه و کار مصبیته

آره بخدا

منم امتحان رو لحظه نود میخونم😂😂

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

همین امروز فردا شدن و وضع الان هیچ رمقی برا درس خوندن نمیزارهمن ک امتحانا دانشگاه رو بیخیال شدم چون ...

من علاوه بر اینا یه پروژه هم دارم که دو هفته با استادم هماهنگ کردم نرم امتحاناتم رو بدم خیر سرم

هیچی دیگه اونم رفت هوا با این وضعیت

کلا همه همینیمبعضی درسای دانشگاه انقد چرته ک همون شب امتحانم وقت بزاری براش زیاده😂

ارشد لعنتی سخته هر بار به غلط کردن می افتم ولی باز ادم نمیشم

گاهی قلبمون تا ابد درد می کنه برای تحمل چیزهای که حقمون نبود. آدم وقتی تمام تلاششو میکنه و نمیشه بهتره بیخیال بشه چون اگ چیزی درست شدنی بود میشد مغز و سلامتی خودمون مهمتره باید خودتو برداری بری.

من علاوه بر اینا یه پروژه هم دارم که دو هفته با استادم هماهنگ کردم نرم امتحاناتم رو بدم خیر سرمهیچی ...

وضعیت بهم ریخته ایه

الان هم فکر پروژه هست هم فکر امتحانت داری هم فکر ارشد خدایی حوصله و اعصاب واست میمونه؟😅

وضعیت بهم ریخته ایهالان هم فکر پروژه هست هم فکر امتحانت داری هم فکر ارشد خدایی حوصله و اعصاب واست می ...

اعصاب ؟چی هست اصلا؟

نه ولی تمام سعیم رو میکنم خودم رو بزنم به بیخیالی

فعلاکه گلودرد و سرفه دارم تمام تلاشم میکنم این مورد رو بهتر کنم بلکه بعدش به کارام برسم:(