2777
2789
عنوان

دیگه ازش خسته شدم😧😧😧

469 بازدید | 23 پست

شوهرم رو میگم...آدم بی تفاوت کم محل بی عاطفه به همسر بی خیال به مسائل زندگی مشترک و .....

از صبح تا شب با بچه کلنجار میرم عصر میرسه خونه با بچه و مسائل مربوط به خودش سرگرمه....

یه کمک کوچیکم میکنه انقدر بی سلیقه و کثیفه که بعدش خودمم باید انجام بدم.یه پیچ یجا شل میشه اصلا توجه نمیکنه باید هزار بار بهش بگم یا اخرم خودم انجام بدم. 

تمام مسئولیت ها با منه از تمیزی و بچه و خرید و روفت و روب و غیره... .

دیشب بچه تو شورت یذره پی پی کرده....بعد پادری هم کثیف شده...شلوار بچه هم خیس شده. اخر شب بعد کلی نظافت و کار خونه رفتم تو حموم دیدم همه رو گذاشته یه گوشه من بیام بشورم  بهش میکم واقعا انصاف مروت مردونگی نداری بعد اینهنه نظافت من انجام بدم؟؟؟ بهانه میاره میگه نمی دونستم با تید بشورم یا صابون😐😐😐😐

به نظرم یه کم پر توقع هستین

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا هم که آدم بی احساس و بی عاطفه ای هست.....

اشک ام رو در اورده این مرد بی مسئولیت...به همه کارا باید عین چی من برسم.بهش گفتم پوشک بخر بیار بچه پوشک نداره دست خالی اومده

من متوجه نشدم یعنی همسرتون علاوه بر کار بیرون کارهای داخل خونه رو هم باید با نهایت ظرافت انجام بده؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

چه اشکال داره بشوره؟ بچه ایشونم هست.عزیزم تو هم یسری کارا رو نکن.مثلا آیه نیومده که ناهار شام بموقع اماده باشه و تکمیل باشه.حاضری درست کن.نظافت هم کمتر بکن.بخودت برس.خودت میرفتی پوشک میگرفتی

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!
من متوجه نشدم یعنی همسرتون علاوه بر کار بیرون کارهای داخل خونه رو هم باید با نهایت ظرافت انجام بده؟

فقط سر کار میره.

من نمیگم با نهایت ظرافت کار انجام بده. ولی یه کمک کوچیک مثه شستن شورت بچه هم چیزی ازش کم نمی کرد.

من از صبح تا شب دارم تو خونه جون میکنم چیکار باید کنم؟؟؟؟؟

فقط وظیفه ام کلفتیه؟؟؟پرستاریه؟؟؟

پس کی یخورده جونی بکنم؟