2777
2789
عنوان

مادر بیخیال من😕

1772 بازدید | 51 پست

مادرم زن مهربونیه...فقط خیلی نسبت به مسائل بچه هاش بیخیاله...توی حرف خیلی اظهار نگرانی میکنه ولی در عمل نه..

مامانم اینا توی شهر دیگه هستن ولی فقط یکی دو ساعت راهه..من الان رفتم توی ماه 6 بارداری مامانم تو این مدت فقط یه هفته اونم روزهای اول اومده پیشم..اصلا به روی خودش نمیاره که دخترش بارداره تو شهر غریب..تو این مدت هیچوقت نپرسیده چیزی دلت میکشه برات بیارم یا بدم کسی برات بیاره...با اینکه میدونه من ویارم چقد بد بوده تو این مدت و نمیتونم آشپزی کنم..از حالم بی خبره...سوالاش و حرفاش مثل اینه که زن همسایه داره اینا رو میپرسه نه مامان آدم...خیلی دلم میگیره..مامانم خیلی ساده و زحمت کشه همه چیزا رو هم به بهترین نحو برام انجام داد  جهاز و مهمونی و..ولی تو این زمینه خیلی دیگه خودشو بیخیال گرفته..یعنی فکر نمیکنه که باید کاری بکنم.فکر میکنه همینکه زنگ بزنه بگه نگرانتم کافیه..😕😕😕😕

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

توصیفات مادرشوهر من بود

بیخیال بیخیال

مهم نیست سایش بالاسرت باشه بسه

شاید خیلی دلواپس باباته ک نمیاد پیشت

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی خیال شاید تواین زمینه فکرش نمیرسه.همون که بارداری خداروشکر کن چیزدیگه مهم نیست

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

برا همه ی بچه هاش اینجوریه...متاهل دانشجو و...

صبح ساعت 10 بیدار میشه..با موبایلش بازی میکنه..خواهرم اعلب ناهار میپزه...عصرها هم میره پیاده روی...برنامه ی هر روزش همینه

اخه حتما کسی واسه خودش اینکارو نکرده اونم نمیدونه

نه بابا..مادربزرگم اینقد همهوفن حریفه..اون بیشتر از مامانم حواسش به منه

توصیفات مادرشوهر من بود بیخیال بیخیال مهم نیست سایش بالاسرت باشه بسه شاید خیلی دلواپس باباته ک نم ...

نه بابا..بابام اصلا کاری به کارش نداره..مامانم خیلی تنبل شده تازگیا..کارای خونه شم میمونه اغلب

برا همه ی بچه هاش اینجوریه...متاهل دانشجو و... صبح ساعت 10 بیدار میشه..با موبایلش بازی میکنه..خواهر ...

خدا رو شکر عزیزم کاش مامانم من اینجوری بود بیخیال و به فکر خودش

از کسی نپرس خوشبختی کجاست تو بازیـــــــتو بکن   نویسنده‌‌ خداســـــــت!!؟😉
مامانته غریبه که نیست! خواسته هاتو بگو مستقیم بعضی ادما بلد نیستن واقعا باید بهشون یاد داد

من گفتم..خواهرمم بهش گفته..به روی خودش نمیاره

نه بابا..مادربزرگم اینقد همهوفن حریفه..اون بیشتر از مامانم حواسش به منه

اگه اذیت میشی ازش بخواه شاید فکر میکنه خودت نمیخوای

از کسی نپرس خوشبختی کجاست تو بازیـــــــتو بکن   نویسنده‌‌ خداســـــــت!!؟😉