2777
2789
عنوان

برات مینویسم

82 بازدید | 1 پست

من منتظر تماس یه بنده خداییم

منم منتظر یه تماس بودم دیشب از انتظار خسته شدم از دستش هم ناراحت شدم مینویسم اینجا بمونه بعد هاااا بخونم که به کجا رسیدم که منتظر تماسش نشسته بودم و از درس ول شدم کی اینجوری شدم من

با این همه ادعا

بیخیالش دیگه نه بهش فکر می کنم نه برام مهمه

برات مینویسم که دیگه بهت فکر هم نمی کنم تمام شدی تو فکرم پرنسس نمیتونم با ادم های پرنسسی کنار بیام خب مقصر نبودم من

من که اصلا زنگش نمی زنم به هیچ عنوان پرنسس شده قهر میکنه

فکرش هم دیگه نمیکنم ولش می کنم همینجور برای خودش تو قهر باشه

چیزی که دست منه براش حرص بخورم چیزیم که توش هیچ نقشی نداشتم بازم فکرمو درگیر کنه و نزاره به کارهام برسم

من وظیفمو انجام دادم کار اشتباهی هم از طرف من نبوده که خودمو مقصر بدونم و عذاب وجدان داشته باشم دیگه ولش می کنم می سپرمش دست خدا من وظیفمو درست انجام دادم دعا هم خیلی کردم تمام تلاشمم کردم همه کار کردم

خود خدا میدونه دست من که نبوده من همه ی تلاشمو کردم دیگه خدایا من نمیدونم فقط کمکم کن که تو پناهمی

شاید توهم مقصر نباشی و لی تقصیر منم نیست واقعا بی تقصیرم من دعا هم خیلی کردم

اینو میگم تا بمونه یادگاری

دیگه تو ذهنم هم تموم شدی بهت فکر نمی کنم دیگه به سلامت

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1404/10/21 | 09:27
تعداد پست: 10880

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

خوبی اشنا شدن با تو این بود که چشمام رو به واقعیت ها باز کرد و منو از خواب خرگوشی بیدار کرد

فهمیدم چقدر فانتزیو رویایی فکر می کردم این ها همش توی رمان ها قصه ها و فیلم هاست

از دنیای خامیو بچگیم بیدارم کردی و خب ممنونم کمک بزرگی بود

نه امدنت با من بود و نه رفتنت مقصرش من بودم من هیچ تقصیری ندارم

ولی به هرحال ضرر های هم داشت

وقتم رفت توی موقعیتی که وقت برام مهمه و نباید ذهنم درگیر چیزی بشه درگیر شد در عوضش کلی چیز یاد گرفتم

امیدوارم خدا اون وقت هارو برام جبران کنه

برات ارزوی موفقیت و سلامتی دارم

میدونی دیگه نمیشه وقتی همه چی خراب بشه و بعدش از روی تظاهر درست میشه همه چی. وقتی ناراحتی ولی به روت نیاری

میشه خشم خورده شده

نمیخ وام ادا در بیاری

وقتی از یکی دلخور باشی نمیشه که ادا در بیاری بگی نه نیستم و فلان ولی تو دلت واقعا دلخور باشی من اینو نمی خوام و قبول هم نمی کنم

مقصرش من نبودم برای اینطوری نشدن هم خیلی دعا کردم ولی انگار قسمت اینطوریه

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید