بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بد نیست کم کم ادم اخت میگیره چرا؟میشه گرفت که من هم بسته میتونم بزنم هم شارژ ،رمز پویا میدهاره واقعا ...
امتحان میکنم میتونم به این کاربریت درخواست بدم؟
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
آره شغال خدایی چرته مخصوصا اوا و آخرش مسخره تموم شد از وحشی هم خوشم نمیاد ولی چون رضایت زیاد دارن بر ...
وحشی رو من هنوز شروع نکردم وای شغال مزخرف به تمام معنااا بودد اواا ماست بود رسمااا حالا خوبه من تیکه تیکه دیدم زیاد وقت نزاشتم وگرنه باید کارگردانشو سر به نیست میکردم 😔😂😂
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
انگار ربات بودبا اون چشاش فقط زیر چشاش قرمز میکردن اینم از اول فیلم یا غش کرد یا گریه
دقیقاا وای فیلم پر باگ بود من اولش فکر کردم یک فیلم در جهت تابو شکنی و کمک به دختراست که موضوع تجاوزو باید بیان کنن و طرف به سزای عملش برسه ولی بیخود شد فیلمهه
همون که از روی عکس ان تی میگین فکرکنم نشه تگ کنم فقط عنوان رو پیدا میکنم اینجا میگم
ازاستارتراجازه بگیرهمینجابذاراگه اجازه داد