dokhtaramofatheghalb مدیر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3650 عنوان آزادیییی | مشاهده متن کامل بحث + 2839 بازدید | 82 پست به بهه بالاخره بعد از ۱ ماه حدودا آزاد شدممممخدایا خودت جلو مو بگیر بحث نکنم دیگه و فقط با دوستام چت کنمم کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋 1404/10/21 | 09:34 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3650 ینی مدت دار هست تعلیق؟؟ بله زمان داره تعلیق ها چند روزه چند هفته چند ماهه ابد کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3650 تا تعلیق نشی که بحث نیست پس ول کنن من اینجا چند تا دوست دارم کنکوری هستیم ههمون نیاز داریم یک پل ارتباطی باشه نمیخوام تعلیق شم ❤ کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 41362 اوخوووووووی نینییییییییییمنظورم اینه شبا بیکاری فیلمم خوبهمن یکی دو شبه فیلم دختر سفیر نگا میکنم😂 خوبه فیلمش؟بدبختی نتم تموم شه دوباره نمیتونم بزنم همه جاقطعه شب که میشه فکروخیالامیریزه توسرآدم همش یقه آدمومیگیره ول کن هم نیست مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3650 خوبه فیلمش؟بدبختی نتم تموم شه دوباره نمیتونم بزنم همه جاقطعه شب که میشه فکروخیالامیریزه توسرآدم همش ... جان سخت ,وحشی... تو ایرانیا اینا خوبن کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋
sinafcp عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 354 پس ول کنن من اینجا چند تا دوست دارم کنکوری هستیم ههمون نیاز داریم یک پل ارتباطی باشه نمیخوام تعلیق ش ... رشته ت چیه؟
afsongar2000 عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2961 بله زمان داره تعلیق ها چند روزه چند هفته چند ماهه ابد من کاربری قبلیم رو خودم گفتم تعلیق کنن نی نی یار تگ کردن چون شناخته شدم اون چ مدته تعلیقش؟ خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 41362 جان سخت ,وحشی... تو ایرانیا اینا خوبن ممنون مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3650 من کاربری قبلیم رو خودم گفتم تعلیق کنن نی نی یار تگ کردن چون شناخته شدم اون چ مدته تعلیقش؟ اون ابدی هستش تو بخش ارتباط با ما بهشون بگو تعلیقیتو بر دارن چون با خواست خودت بوده فکر کنم اوکی کنن دوباره حسابتو کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋
afsongar2000 عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2961 خوبه فیلمش؟بدبختی نتم تموم شه دوباره نمیتونم بزنم همه جاقطعه شب که میشه فکروخیالامیریزه توسرآدم همش ... محکومشغالجان سختوحشیشهرزادخاتونبامداد خماراینارو اگه ندیدی ببین خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3650 محکومشغالجان سختوحشیشهرزادخاتونبامداد خماراینارو اگه ندیدی ببین وای شغال نه ولی خیلیی مزخرف بود فیلم نامه ضعیف بازیگر ها ضعیف وای .... کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋
جیران_آماندی_جیران عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 12196 خوبه فیلمش؟بدبختی نتم تموم شه دوباره نمیتونم بزنم همه جاقطعه شب که میشه فکروخیالامیریزه توسرآدم همش ... بد نیست کم کم ادم اخت میگیره چرا؟میشه گرفت که من هم بسته میتونم بزنم هم شارژ ،رمز پویا میدهاره واقعا اما فیلم یکم حواست پرت کنه کم حوصله ام...مثل گلی اول پاییز...🍂...قصری که مقارن شده با حمله ی چنگیز...
kchakord4 عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4872 لعنت بر هر چی طرفدار صهیونی س ت صهیون.یست چیه هرکی ازگرانی بناله واعتراض کنه ازاوناس والا دوس دارم هم اینا هم اونا نابودبشن تموم دنیا رنگ آرامضو میبینه نه تنها ما دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 41362 محکومشغالجان سختوحشیشهرزادخاتونبامداد خماراینارو اگه ندیدی ببین ممنون مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
dokhtaramofatheghalb مدیر استارتر عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3650 رشته ت چیه؟ تجربی ام کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋