2777
2789
عنوان

بچه پنج ماهه مشکلی نداره بشینه

305 بازدید | 29 پست

بچم ۴ ماه و ۲۵ روزشه

دو هفته بیشتره که وقتی دراز میکشه سرشو میاره جلو و زور میزنه که بلند بشه

رو پام هم نیمه نشسته میذارمش باز میخواد بشینه

مشکلی نداره بنشونمش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اشکال نداره

زهی خیال باطل 🧃🐀🕳در جنگ شرف ، بی طرف ، بی شرف است💚🤍🦁🤍❤️ 👑👑وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

غلط زدن و سینه خیز رفتنش چقدره

غلط میزنه ولش کنی خونه رو طی میکنه

سینه خیز هم پا و باسنش رو میاره بالا ولی نمیتونه بره جلو یا عقب درجا میزنه

وقتی رو شکمه دور خودش میچرخه

غلط میزنه ولش کنی خونه رو طی میکنهسینه خیز هم پا و باسنش رو میاره بالا ولی نمیتونه بره جلو یا عقب در ...

از اون بچه هایی هست که زود میشینه... احتمالا تو پنج ماهگی مستقل بشینه... دختره یا پسر

از اون بچه هایی هست که زود میشینه... احتمالا تو پنج ماهگی مستقل بشینه... دختره یا پسر

پسره

میخوام ۵ روز دیگه غذای کمکی شروع کنم گفتم اگه بتونه بشینه رو صندلی غذا بذارمش

ولی دو دلم بشینه یا نه

احتمالا رفلاکس خفیف داره ترجیح به این دارن صاف باشن چون اذیت نمیشنالبته مهم نیست میخوام بگم دلیلش ا ...

شاید چون چند روز یبار یکم بالا میاره

البته وقتایی بالا میاره که میدونم زیادی شیر خورده

یکم بغلی هم هست تا یکی رو میبینه دست و پا میزنه واسش و سرشو بالا میاره که بغلش کنن😅

پسرهمیخوام ۵ روز دیگه غذای کمکی شروع کنم گفتم اگه بتونه بشینه رو صندلی غذا بذارمش ولی دو دلم بشینه ی ...

یکم صبر کن به زودی خودش مستقل میشینه به نظرم... اون موقع دیگه با خیال راحت بذارش که عذاب وجدان زود نشوندن نداشته باشی... چون به نظرم از اونایی هست که خیلی زود تر از اکثریت میشینه