2777
2789
معمولی و کمی چربولی زود به زود میشورم

من قبلا چرب بود. نمیشد روغن تراپی کنم. خیلی راه ها رفتم تا الان معمولی شده.

حالا چند ساعت قبل از حمام روغن سیاهدونه میزنم به موهام و ماساژ میدم. توی حمام هم شامپو سبغ استفاده میکنم. سرمو مستقیم زیر شیر آب نمی گیرم که فشار آب باعث ریزش بشه. از حمام که میام بیرون یه روسری نخی می بندم به سرم که آب موهامو بگیره. بعد با حرارت بخاری موهامو خشک می کنم. خداروشکر دیگه اصلا ریزش ندارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت ترین ولی موثرترین درمان: استرس نکش

ای خواهر واقعا راست گفتی

منم علت ریزش موهام همینه،کچل شدم دقیقا و بیشتر افسرده شدم دبم برای خودم میسوزه

نمیدونم چجوری حرص نخورم و به یه آدم بیخیال تبدیل بشم

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

منم همینطوری بودم کلی چیز خریدم کلی هزینه اخرش خسته شدم رفتم دکتر یه ازمایش نوشت فهمیدم مشکلم کم خون ...

چی داد برای کمخونیتون؟

منم دارم و برطرف نمیشه،همین که قرص رو قطع کنم برمیگرده نمیشه تاآخر عمر دارو خورد

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

منم همینطوری بودم کلی چیز خریدم کلی هزینه اخرش خسته شدم رفتم دکتر یه ازمایش نوشت فهمیدم مشکلم کم خون ...

منم کم خونی از نوع فقر آهن دارم شما چی خوردی مشکلت حل شد؟ منم ریزش،شدید دادم همیشه و تا حالا ریزش متوقف نشده

منم کم خونی از نوع فقر آهن دارم شما چی خوردی مشکلت حل شد؟ منم ریزش،شدید دادم همیشه و تا حالا ریزش مت ...

هنوز دارم میخورم دوتا امپول زدم .قرص برا کم خونیم ( فروفورت دئودنال) میخورم.ولی بایدحال بشه کلا که ریزشت تموم بشه

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻