2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید اول علتش را پیدا کنی و بعد حلش کنی.هورمونی؟ کمبود ویتامین؟ عفونت/شوره سر؟

نه والا

ولی تا یادمه خیلی ریزش داشتم

حتی وقتی خوابگاه بودم کف اتاق همش موهای من ریخته بود

هم اتاقیم میگفت ما زیر موییم 🥲

به شامپو ربط نداره که. با اب ولرم تو حموم بشور.. اصلا چنگ نزن. شامپو رو رقیق کن بعد بزن. بشین شامپو بزن. با شونه چوی شونه کن. شیر، ماست، قرص کلسیم، زینک بخور هرروز. داخل ماستد یک قاشق پودر جوانه گندم بریز حتما

نه والاولی تا یادمه خیلی ریزش داشتمحتی وقتی خوابگاه بودم کف اتاق همش موهای من ریخته بودهم اتاقیم میگ ...

خب یه علتی داره. باید آزمایش بدی. ببینی چی تو بدنت کم یا زیاده. وگرنه با عوض کردن شامپو و خوردن مولتی ویتامین مشکلت حل نمی شه.

اول یه چکاپ کامل بشو. آزمایش مطمئنا نشون میده مشکل کجاست بعد اونو حلش کن.

به شامپو ربط نداره که. با اب ولرم تو حموم بشور.. اصلا چنگ نزن. شامپو رو رقیق کن بعد بزن. بشین شامپو ...

۹۰ درصد نکاتی که گفتی دو سالهاست رعایت میکنم

جوانه گندم ام باید امتحان کنم ممنون از راهنماایبتون

منم اینطوری هستم ولی بیشتر فکنم مال به خاطر چربی زیادی کف سرم هس

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

منم همینطوری بودم کلی چیز خریدم کلی هزینه اخرش خسته شدم رفتم دکتر یه ازمایش نوشت فهمیدم مشکلم کم خونیه الان مشکلمو دارم حل میکنم دیگه راحت شدم .برو حتما دکتر بگو یه ازمایش برات بنویسه راه حل اخرشم ماینو هست

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻