2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر چی با داداش دعوات شد چندسالتونه دوتاتون

من ۲۳ اون ۲۰

بابا من قراره برم یه شرکت کار کنم

امروز باهام تماس گرفتن پیگیری کنن ببینن اقدام کردم برای طب کارو اینا

فردا صبحم قراره برم طب کار ازمایش بدم

من حالم بدددد اینام میخورن دم طرفشویی جمع میکنن انگار شدم حمال مامانمم بنده خدا دوشیفت میره سرکار نیست اصلا

بعد داداشم اومده پیشم میگه حالا الان یادت افتاده کار کنی تو این وضعیت جنگ گفتم چیکار کنم مثل تو ول بچرخم خوبه؟

خودش اصلا خونه نیست میره اخرشب میاد با دوستاش میره تو اعتراضات

منم عصبییی شدم دوتا اون گفت دوتا من گفتم

چند سالشه که با دعواش رفتی خونه خواهرت

۲۰

نه خواهرم زنگ زد بیام پیشش منم چون دعوام شده بود پاشدم سریع اومدم که فقط ریختشو نبینم

بخاطر دعوام نیومدم خود خواهرم زنگ زد بهم

همچنین گلمویتامین اینا زیاد بخور تو این شرایط روحی جسم ادمم تحت تاثیر قرار بگیره دیگه بدتر میشه

اره

چشم حتما

من خوردم ویتامین زیاد خوردنشم خوب نیست نه؟

اره چشم حتما من خوردم ویتامین زیاد خوردنشم خوب نیست نه؟

چی خوردی

مثلا ویتامین سی دوز پایین روزی یدونه اوکیه

ویتامین دی ۳ دوز ۱۰۰۰ روزی یکی

امگا۳ اینا

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

چی خوردیمثلا ویتامین سی دوز پایین روزی یدونه اوکیهویتامین دی ۳ دوز ۱۰۰۰ روزی یکیامگا۳ اینا

ببین دقیق یادم نیست الانم خونمون نیستم جعبشو ببینم بهت بگم از اینایی که همه ویتامین هارو داره خوردم

یونی زینک هم تازه تموم کردم

من ۲۳ اون ۲۰ بابا من قراره برم یه شرکت کار کنم امروز باهام تماس گرفتن پیگیری کنن ببینن اقدام کردم بر ...

یکم این روز با اقایون بحث نکن میدونی همه بیحوصلن .. تو ک کار میکنی اینم روش ب خدا.. فقط بیشتر همتون عصبی میشین