mandana_lili مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 715 عنوان کا نفینگ 386 بازدید | 11 پست کسی داره ؟؟؟؟ پوسیدیم بخدا 1404/10/20 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگاررها عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 8275 کانفیگ جواب میده؟ دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
ارغوانا عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 7513 ..اینترنت ملی است و هیچ کانفیگی پروک سی و فیلت رشکنی کار نمیکند چون اساسا اینترنتی وجود ندارد نه اینکه فی لتر شده باشهنمیدونم چرا تو نی نی سایت هنوز دنبال ف یلترشکن هستن...مسأله خیلی سادس...اینترنت نیست امید آخرین چیزیست که میمیرد
mandana_lili مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 715 ..اینترنت ملی است و هیچ کانفیگی پروک سی و فیلت رشکنی کار نمیکند چون اساسا اینترنتی وجود ندارد نه این ... عزیزم چطور شاد و بقیه اپ ها مثل دیجی کالا و اسنپ و اینا کار میکنه؟اینترنت هست اما برای پیام رسان ها کار نمیکنه که مردم بخاطر این شرایط با هم صحبت نکنن
ارغوانا عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 7513 عزیزم چطور شاد و بقیه اپ ها مثل دیجی کالا و اسنپ و اینا کار میکنه؟اینترنت هست اما برای پیام رسان ها ... اینترنت ملی ...تمام این اپ ها بر بستر اینترنت ملی کار میکنند نه شبکه جهانی اینترنت امید آخرین چیزیست که میمیرد
mandana_lili مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 715 اینترنت ملی ...تمام این اپ ها بر بستر اینترنت ملی کار میکنند نه شبکه جهانی اینترنت عزیزم به هر حال توی دوران جنگ که پیام رسان ها کار میکرد من از روبیکا کانفینگ برمیداشتم و دیگه اینترنتا برای من ملی نبود
ماهلین__ عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 10425 عزیزم چطور شاد و بقیه اپ ها مثل دیجی کالا و اسنپ و اینا کار میکنه؟اینترنت هست اما برای پیام رسان ها ... تمام دیتا سنتر ها خاموشه من میخرم کانفینگولی الان چیزی به اسم اینترنت بین الملل وجود نداره She is working on a bio...
ماهلین__ عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 10425 عزیزم به هر حال توی دوران جنگ که پیام رسان ها کار میکرد من از روبیکا کانفینگ برمیداشتم و دیگه اینترن ... الان فرق میکنه اینترنتی نیست She is working on a bio...
ارغوانا عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 7513 عزیزم به هر حال توی دوران جنگ که پیام رسان ها کار میکرد من از روبیکا کانفینگ برمیداشتم و دیگه اینترن ... بله در دوران جنگ اینترنت فقط دوازده ساعت به طور کامل اینترنت جهانی قطع بود ...اینترنت ملی نبود ...فیلتر شدید بود ولی نت کاملا وصل بود امید آخرین چیزیست که میمیرد