2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

..اینترنت ملی است و هیچ کانفیگی پروک سی و فیلت رشکنی کار نمیکند چون اساسا اینترنتی وجود ندارد نه اینکه فی لتر شده باشه

نمیدونم چرا تو نی نی سایت هنوز دنبال ف یلترشکن هستن...مسأله خیلی سادس...اینترنت نیست

امید آخرین چیزیست که میمیرد
..اینترنت ملی است و هیچ کانفیگی پروک سی و فیلت رشکنی کار نمیکند چون اساسا اینترنتی وجود ندارد نه این ...

عزیزم چطور شاد و بقیه اپ ها مثل دیجی کالا و اسنپ و اینا کار میکنه؟اینترنت هست اما برای پیام رسان ها کار نمیکنه که مردم بخاطر این شرایط با هم صحبت نکنن

عزیزم چطور شاد و بقیه اپ ها مثل دیجی کالا و اسنپ و اینا کار میکنه؟اینترنت هست اما برای پیام رسان ها ...

اینترنت ملی ...تمام این اپ ها بر بستر اینترنت ملی کار میکنند نه شبکه جهانی اینترنت

اینترنت ملی ...تمام این اپ ها بر بستر اینترنت ملی کار میکنند نه شبکه جهانی اینترنت

عزیزم به هر حال توی دوران جنگ که پیام رسان ها کار میکرد من از روبیکا کانفینگ برمیداشتم و دیگه اینترنتا برای من ملی نبود

عزیزم چطور شاد و بقیه اپ ها مثل دیجی کالا و اسنپ و اینا کار میکنه؟اینترنت هست اما برای پیام رسان ها ...

تمام دیتا سنتر ها خاموشه

من میخرم کانفینگ

ولی الان چیزی به اسم اینترنت بین الملل وجود نداره

She is working on a bio...

عزیزم به هر حال توی دوران جنگ که پیام رسان ها کار میکرد من از روبیکا کانفینگ برمیداشتم و دیگه اینترن ...

بله در دوران جنگ اینترنت فقط دوازده ساعت به طور کامل اینترنت جهانی قطع بود ...اینترنت ملی نبود ...فیلتر شدید بود ولی نت کاملا وصل بود