2777
2789
بحث اینه که یکی به من گفته لاغر نه اینکه من به شما گفتم تاپاله . کسی به شما کاری نداشت و منم هر کی ا ...

عزیزم من اصلا وزنم اونقد بالا نیست بخام حرف تورو به خودم بگیرم ناراحت شم

فقط تعجب کردم یه نفر چقد میتونه فاقد عقل و شعور باشه که بخودش اجازه بده به کس دیگه بگه تاپاله و تاپاله پسند🙂

با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉
بایا صورتم کوچولوعه خودش در حالی که لاغر نیستم خیلی معمولیم وقتیم یکمم لاغر میشم که اسکینی بشم صورتم ...

زن کلا هرچی ظریف تر باشه چهرش جذابتره

ولی بازم اگه فکر میکنی خیلی زیادی صورتت لاغر میشه یکم چربی بزنی اوکی میشه دیگه غصه نداره که

В новом году тебя ждут новые отношения🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من اصلا وزنم اونقد بالا نیست بخام حرف تورو به خودم بگیرم ناراحت شم فقط تعجب کردم یه نفر چقد می ...

خب اگه وزن شما زیاد نیست چرا به اونایی که وزن متناسب دارن و میگن لاغر نمیگی بیشعور؟ چرا جامعه پر شده از ادمهایی که فقط دنبال چیز برجسته ان و صفت لاغر مردنی برای باربی ها یه صفت معمولی حساب میشه ولی تاپاله فحشه . اگه من حرف بد زدم و شما دفاع از حقوق بقیه میکنی و به من برچسب بیشعور بودن میزنی به بقیه م که به ما میگن لاغر مردنی همین برچسب بیشعوریو بزن!

زن کلا هرچی ظریف تر باشه چهرش جذابترهولی بازم اگه فکر میکنی خیلی زیادی صورتت لاغر میشه یکم چربی بزنی ...

من دست به صورتم نزدم هیچوقت میترسمم بزنم خودمو میپذیرم در نهایت😂😂

🌸🌸🌸

بایا صورتم کوچولوعه خودش در حالی که لاغر نیستم خیلی معمولیم وقتیم یکمم لاغر میشم که اسکینی بشم صورتم ...

منم همینم. این جامعه ی ماست که الان باعث شده صورت زیبا و استخوانی بد به نمایش بیاد. ماشالاه همه دنبال ژل و قلمبه کردن همه جاشونن از حالت طبیعی خارج شدن اتفاقا ما صورت استخوانیا واقعی تر و دخترونه تریم اعتماد به نفس داشته باش 😍

خب اگه وزن شما زیاد نیست چرا به اونایی که وزن متناسب دارن و میگن لاغر نمیگی بیشعور؟ چرا جامعه پر شده ...

فرقی نداره هرکی به هر گروهی توهین کنه من قطعا بازم جوابشو میدادم شما اگه خیلی از این موضوع ناراحتی که چرا بهت میگن لاغر هیچوقت این حس بدو به افراد مخالف خودت نمیدادی که بهشون بگی تاپاله

موفق باشید

با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉
فرقی نداره هرکی به هر گروهی توهین کنه من قطعا بازم جوابشو میدادم شما اگه خیلی از این موضوع ناراحتی ک ...

شمام هر جا هستی اگه خواستی با عقل و با نزاکت مثلا رفتار کنی طرف یه گروهو نگیر چه لاغر گفتن چه چاق گفتن هر دو به ادمها بر میخوره شمام موفق باشی🙌

شمام هر جا هستی اگه خواستی با عقل و با نزاکت مثلا رفتار کنی طرف یه گروهو نگیر چه لاغر گفتن چه چاق گ ...

چاق گفتن شاید به کسی بر نخوره ولی تاپاله گفتن واقعا برمیخوره. نمیدونم چرا نمیخوای حرف بیخودی که زدی و اصلاح کنی و فقط دنبال توجیه هستی. اتفاقا امثال شما بیش از هرکسی توی جامعه مردم رو مسخره می کنید کاملا از لحن حرف زدنت مشخصه

چاق گفتن شاید به کسی بر نخوره ولی تاپاله گفتن واقعا برمیخوره. نمیدونم چرا نمیخوای حرف بیخودی که زدی ...

عزیزم شما اگه هیکلتو دوست داشته باشی ولی هر جا میری مدام بهت بگن لاغری خودتو چاق کن بهت برنمیخوره؟!😳 چیه حرفمو اصلاح کنم وقتی قرار نیست جامعه درست بشه و هیچکی فصولی تو اندام بقیه نکنه. کسی حق نداره چه بگه تو لاغری چه چاق هر وقت اینو درک کردی بعد بیا به من ادب یاد بده

چاق گفتن شاید به کسی بر نخوره ولی تاپاله گفتن واقعا برمیخوره. نمیدونم چرا نمیخوای حرف بیخودی که زدی ...

دیگه حرفی ندارم در شان من نیست بیشتر از این با امثال تو بحث کنم ریپلای نکن