ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم من اصلا وزنم اونقد بالا نیست بخام حرف تورو به خودم بگیرم ناراحت شم فقط تعجب کردم یه نفر چقد می ...
خب اگه وزن شما زیاد نیست چرا به اونایی که وزن متناسب دارن و میگن لاغر نمیگی بیشعور؟ چرا جامعه پر شده از ادمهایی که فقط دنبال چیز برجسته ان و صفت لاغر مردنی برای باربی ها یه صفت معمولی حساب میشه ولی تاپاله فحشه . اگه من حرف بد زدم و شما دفاع از حقوق بقیه میکنی و به من برچسب بیشعور بودن میزنی به بقیه م که به ما میگن لاغر مردنی همین برچسب بیشعوریو بزن!
بایا صورتم کوچولوعه خودش در حالی که لاغر نیستم خیلی معمولیم وقتیم یکمم لاغر میشم که اسکینی بشم صورتم ...
منم همینم. این جامعه ی ماست که الان باعث شده صورت زیبا و استخوانی بد به نمایش بیاد. ماشالاه همه دنبال ژل و قلمبه کردن همه جاشونن از حالت طبیعی خارج شدن اتفاقا ما صورت استخوانیا واقعی تر و دخترونه تریم اعتماد به نفس داشته باش 😍
خب اگه وزن شما زیاد نیست چرا به اونایی که وزن متناسب دارن و میگن لاغر نمیگی بیشعور؟ چرا جامعه پر شده ...
فرقی نداره هرکی به هر گروهی توهین کنه من قطعا بازم جوابشو میدادم شما اگه خیلی از این موضوع ناراحتی که چرا بهت میگن لاغر هیچوقت این حس بدو به افراد مخالف خودت نمیدادی که بهشون بگی تاپاله
موفق باشید
با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉
شمام هر جا هستی اگه خواستی با عقل و با نزاکت مثلا رفتار کنی طرف یه گروهو نگیر چه لاغر گفتن چه چاق گ ...
چاق گفتن شاید به کسی بر نخوره ولی تاپاله گفتن واقعا برمیخوره. نمیدونم چرا نمیخوای حرف بیخودی که زدی و اصلاح کنی و فقط دنبال توجیه هستی. اتفاقا امثال شما بیش از هرکسی توی جامعه مردم رو مسخره می کنید کاملا از لحن حرف زدنت مشخصه
چاق گفتن شاید به کسی بر نخوره ولی تاپاله گفتن واقعا برمیخوره. نمیدونم چرا نمیخوای حرف بیخودی که زدی ...
عزیزم شما اگه هیکلتو دوست داشته باشی ولی هر جا میری مدام بهت بگن لاغری خودتو چاق کن بهت برنمیخوره؟!😳 چیه حرفمو اصلاح کنم وقتی قرار نیست جامعه درست بشه و هیچکی فصولی تو اندام بقیه نکنه. کسی حق نداره چه بگه تو لاغری چه چاق هر وقت اینو درک کردی بعد بیا به من ادب یاد بده