2777
2789
نمیدونم چرا ایرانیا تاپاله پسندن منم قدم ۱۶۴ هست وزنم ۵۶ بهم میگن لاغری😐 در صورتی که تپل میشم انقدر ...

الان هرکی وزنش بالاس میشه تاپاله؟

با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین هر بدنی یه تناسبی داره بر اساس استخوان بندی مقدار عضله و چربی و فرم بدن و غیره

باید خودت تشخیض بدی

این وزنی که شما میگی توی محدوده سالمه اما بستگی داره به درصد چربی و عضله بدنت و چیزای دیگه اگر راضی هستی همینو ادامه بده

🌸🌸🌸

نمیدونم چرا ایرانیا تاپاله پسندن منم قدم ۱۶۴ هست وزنم ۵۶ بهم میگن لاغری😐 در صورتی که تپل میشم انقدر ...

چه حرف زشتی وقتی خودت به کسایی که اضافه وزن دارن میگی تاپاله میخوای بقیه به وزن تو کاری نداشته باشن؟

چه حرف زشتی وقتی خودت به کسایی که اضافه وزن دارن میگی تاپاله میخوای بقیه به وزن تو کاری نداشته باشن؟

دقیقا👍

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

[QUOTE=406291486]چه حرف زشتی وقتی خودت به کسایی که اضافه وزن دارن میگی تاپاله میخوای بقیه به وزن تو کاری نداشته باشن؟[/QUOTE

برعکس گفتی عزیزم من به اونایی که به ما میگن لاغر گفتم اصلا شمارو نمیشناسم چه دیدگاهی نسبت به باربیا داری هر دیدگاهی داشتی اونوقت بیا بگو تا جوابتو همون مدلی بدم

فک کن یکی نسبت به قدش خیلی اضافه وزن دارع اصلا داره میترکه باید بگی بهش تاپاله؟

بحث اینه که یکی به من گفته لاغر نه اینکه من به شما گفتم تاپاله . کسی به شما کاری نداشت و منم هر کی انداممو مسخره کنه به همون روش جوابشو میدم.

خوشبحالت بخدا همه ارزوشونه صورت استخونی داشته باشنمن باید برم بوکال فت انجام بدم

بایا صورتم کوچولوعه خودش در حالی که لاغر نیستم خیلی معمولیم وقتیم یکمم لاغر میشم که اسکینی بشم صورتم کوچولو ترم میشه یه جوریه

🌸🌸🌸