2777
2789
عنوان

زن ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 95 پست
نه زن تو عصر امروز هنوز مثل شصت سال پیش بدبخته که برای یه لقمه نون دست جلو بقیه دراز کنه،به نظرت شغل ...

زن امروز وقتی بدبخته که وابسته ی مرد باشه

چون کسی که وابسته است مجبوره بخاطر یه لقمه نون و پول و سقف بالاسر هرچیزی رو تحمل کنه

زن شاغل دستش جلوی کسی دراز نیست اون نون توانمندی یا علم خودش رو میخوره و کسب و کار خودش رو داره یا بخاطر توانمندیش جاهای خوب کار میکنه

کلی زن کارآفرین و مستقل یا شاغل تو جاهای خوب و معقول هست تو جامعه ،ندیدین یا نمیخواین ببینید؟

شغل رو هم مفت به کسی نمیدن باید مهارت و توان داشته باشه

به فرض محال الان استارتر استعفا بده برادرش رو جاش برنمیدارن چون میگه برادرش تنبله

هرکسی شغل براش واجبه باید تلاش کنه و ب دستش بیاره

مگه شما از داخل خونهشون خبر داری،منم دیدم انقدر زنی که از دور مثل ملکه زندگی میکنن در واقعیت بدون اط ...

دقیقااا همینطوره. شوهره به زور بهشون پول میده. یا اگر پول بده دقیق میپرسه ببینه چطور و کجا خرج شده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن امروز وقتی بدبخته که وابسته ی مرد باشهچون کسی که وابسته است مجبوره بخاطر یه لقمه نون و پول و سقف ...

کمی،فقط کمی با دقت بخونی و نگاه کنی که چیو ریپلای کردم، میبینی جمله اولم استفهام انکاری بود و با تمام حرفات موافقم،کسی مجبورتون نکرده تند تند تایپ کنید که یه جواب بدید فقط

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
مگه شما از داخل خونهشون خبر داری،منم دیدم انقدر زنی که از دور مثل ملکه زندگی میکنن در واقعیت بدون اط ...

بالاخره وضعیت زندگیشون رو خبر دارم. لباس پوشیدن وسایل. خورد و خوراک. چی مهمتر از اینا.

البته بماند که اون جاریم که شوهرش کارمند بانکه. خیلی ولخرجی می کنه. و من اونهم قبول ندارم.

همسایه ها هم که سر و وضعشون رو می بینم. اینا که مثال زدم. همه جلو چشمم هستند. و گرنه ۷۰ درصد زنهای ایران خانه دارند

کمی،فقط کمی با دقت بخونی و نگاه کنی که چیو ریپلای کردم، میبینی جمله اولم استفهام انکاری بود و با تما ...

دعوا نکن

همیشه که ریپلای برای مخالفت و دعوا نیست

گاهی آدم نظری رو ریپلای میکنه که چند جمله در تایید اون حرفا بزنه

عزیزم ناراحت نشو از پدرومادرت اونا هرچی باشه زحمتشو کشیدن و بزرگت کردن حالا فکرشون سنتی هست اشکال نداره کار کن و موفق شو پسنداز کن به این زودی هم به ازدواج فکر نکن چون ازدواج در بهشت نیست همیشه

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
نمیتونم جدا زندگی کنم... یعنی اجازه ندارم. تازه این فقط بخشی از حرفاشون بود... مثلا من چون دخترم نمی ...

تو گذشته منی...من درس خوندم تازه سرکارمیرفتم دقیقا میگفتن ازدواج فقط باید سنتی باشه دختری که دوست پسر بگیره سرش روباید برید...منو دادن به پسرخاله بیسوادم کمکش کردم کاری دست وپاکرد دوتا بچه دسته گل براش آوردم بارها بهم خیانت کرده بود ومن این اواخر شناختمش الآنم ولمون کرده رفته دوتابچه هم تودامنم ونتی که چهل سالم شده...توروخدا اشتباهات منو نکن با انتخاب خانوادت ازدواج نکن و زندگی نکن برای اینکه اونها رو ازدست ندید با ازدستت راضی باشن نابودت میکنن تا لهت نکنن ولت نمیکنن

توقعی ازشون ندارن ؟؟؟ منی که زیر فشار اینکه چطوری در آینده ی درآمدی داشته باشم شغلی داشته باشم تا بت ...

وااااا این حرفها چیه توروخدا. وظیفه شوهرته که خرج تو رو بده. مردا رو اینقدر پررو نکنید. من همیشه حسرت زندگی خانه دارا رو می خورم. اطرافم به جز من چه تو اقوام چه همسایه ها همه خانه دارند و بهترین زندگی رو دارند خدا شاهده

بالاتر هم گفتم

این فقط حرف شماست. و گرنه من به خدا قسم. تمام همسایه ها جاریام و خواهرشوهرم. خانه دارند. و از م ...

اینم نظر شماست

چند نسله خانمهای خانواده و فامیل ما شاغلن همه شون هم تو مشاغل خپب

همکاران خانم منم شاغلن حتی اونایی که سالها سنشون بزرگتر از منه هیچکس از شاغل بودنش ناراضی نیست کسی هم تمایل به استعفا نداده

اکثرا هم میگن اگه جایی مجبور شدم بین شغل و همسرم یکی رو انتخاب کنم انتخابی شغلمه

بالاخره وضعیت زندگیشون رو خبر دارم. لباس پوشیدن وسایل. خورد و خوراک. چی مهمتر از اینا. البته بمان ...

من فکر میکنم از ۷۰ درصد کمتره،

اون خانمایی که میگی ،حقیقتش اینه کس دیگه اراده کنه هیچکدومو ندارن،به علاوه مجبورن با خیلی چیزا بسازن

ولی من همچنان میگم خانمایی که واقعا باور دارن خانه داری و وابستگی بهتره به راحتی میتونن شغلشون رو کنار بذارن

بلعکس خب سخته،کسی که شغل نداره نمیتونه به راحتی شغل پیدا کنه،تحصیلات میخواد،شایستگی و سن خاص میخواد ولی کسی که شاغله میتونه شغلشو کنار بذاره تا به زندگی آرمانیش برسه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

حالا به نظرم گنده ش نکن زن ستیز نیستن بیشتر شبیهه فکر قدیمین. تو پدر مادر با افکار قدیمی ندیدی دق کنی برای من کاش پدر مادرم اینجوری بودن میگفتن تو دختری کار نکن ما خرجتو میدیم من ارزوم بود پدرمادر من نزدیکه منو بخاطر بیکاری از خونه بیرون بندازن انقدر تیکه و متلک سنگین میخورم....😥

دعوا نکنهمیشه که ریپلای برای مخالفت و دعوا نیستگاهی آدم نظری رو ریپلای میکنه که چند جمله در تایید او ...

"ندیدین یا نمیخواین ببینید؟" اینو شما نوشتی،وقتی اینو بنویسی یعنی دعوا

عزیزم ناراحت نشو از پدرومادرت اونا هرچی باشه زحمتشو کشیدن و بزرگت کردن حالا فکرشون سنتی هست اشکال ند ...

اشتباه میکنی...پدرمادرهای این مدلی چشم دیدن پیشرفتت روندارن بخصوص مادره دوست داره ازخودش بدبخت تر باشی همیشه...تو مواقع سخت تنهات میزارن وازدور نگاه میکنن ومثلا تاسف میخورن ولی تو دلشون عروسیه بعضی پدرمادرها بایکی از والدین چشم دیدن زندگی خوب بچشون روندارن دوست دارن توسطح خودشون یا پایین تر بمونی