2777
2789
عنوان

کیا حاجت خیلی محال داشتن گرفتن خودم گرفتم بیایید بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13994 بازدید | 273 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم حاجتت چیه ولی خودم رفته بودم اولین بار کربلا سه تا چیز از امام حسین خواستم و گفتم حتی اگه به صلاحم نیست میخوام .هر سه تاشو داد

ولی واقعا به صلاحم نبود و واقعا چندین سال اذیت شدم تا خودم هر سه تا رو رها کردم ( یکیش ایفون ۱۴ پرومکس میخواستم اون زمان ریجستر نداشت سه سال پدرم درومد از بی آنتنی ( میدونم خیلی حاجت مسخره ای بود ولی اون زمان میخواستم دیگه😂)، یکی دیگش شغل با درامد خوب و ساده بود که بعدا خودم دیدم هیچ پیشرفتی تو این شغل ساده نیست و اصلا تخصصی نیست هرچند درامدش خوب بود رها کردم رفتم سراغ شغل تخصصی یکی دیگش هم حاجتم یک شوهر خوش قیافه قد بلند چشم آبی 😂 همون پسر با همین مشخصات اومد خواستگاریم ولی بعدا دیدم که اهل خیانت بود و اهل مشروب و خسیس بود و ... خودم جواب رد دادم که فقط از شرش راحت بشم)

از امام حسین بخواه ولی بگو اگه به صلاحمه اصلا اصلا اصرار نکن بعدا وگرنه خودت پشیمون میشی

В новом году тебя ждут новые отношения🌹

اسی منم حاجتم ازدواجه نمیدونی چقد نذر کردم ادا کردم تا دلت بخواد همه چی خوندم ولی نشدمقاتلم میشناسم ...

مقاتل رو برای یه حاجتی خوندم یه نفر بود باید یه امضا میداد آدم سرسختی بود خیلییییی

ولی موفق شدم تا رفتم بدون حرفی امضا کرد