2777
2789
عنوان

کیا حاجت خیلی محال داشتن گرفتن خودم گرفتم بیایید بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13994 بازدید | 273 پست
نماز جعفر به روش ساده تو تاپیک هام هست فوق معجزه میکنه اونقد خودم وبقیه حاجت محال گرفتیم مخصوصا ازدو ...

یه بارم لطف کن به نیت من بخون💔💔😭

برام دعا کنید انشالله به همه ی خواسته هام از جمله اینکه ارتودنسی قبل جراحی فک دانشکده دندون پزشکی این ماه یا نهایتا ماه بعد کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای بیمارستان دولتی کنم و خیلی خوشگل شم دعا کنید 💔😭

برام دعا کنید انشالله پدرم دیگه من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و آبرو و حیثیتمون رو نبره 😭

برام دعا کنید انشالله من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭

و برام دعا کنید انشالله من و عزیزانم خیلی خوش شانس و پولدار و آبرو دار و سالم و زیبا و موفق و خوشبخت شیم😭و هیچ وقت من و عزیزانم خسارت نکنیم و خسارت لازم نشه بدیم 😭 و هیچ وقت کسی به من و عزیزانم تهمت نزنه🙏😭تو رو خدا دعا کنید پدرم زن دوم و دوست دختر و صیغه ای نگیره 😭و تو رو خدا دعا کنید دیگه هیچکس من و خواهرمو زور نکنه واسه ازدواج و بدبختمون نکنن و من و خواهرم ازدواج عالی کنیم شوهر پولدار و خوش اخلاق و نجیب و چشم پاک خدا به من و خواهرم بده😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه دنبال اینن فرد خاص بگیرتشون چرا😐

آخه وقتي بگيرتشون هم اونقد دريده ميشن فك ميكنن عقد كردن ديگه تامام 😕 عروس ما حتي كليپ هم ساخت سه هفته قبل عروسي با وقاحت داداشمو از خونه باباش پرت كرد بيرون ديگه داداشمم فرداش همه چيو كنسل كرد نزديك ١٧ مااااه ميگذره هنوز ميگه طلاااق

من یکیو خیلی دوست دارم که کسی که همه زندگیمو درست گفته بهم گفت باهاش ازدواج نداری و ستاره هاتون بهم ...

عزیزم کی بهت گفته

میشه درخاستمو قبول کنی ؟

لطفا برای حاجتم‌یه صلوات می‌فرستید 🧡❤️

ببين من از دعاي معراج حاجت گرفتم آمااا برا تو جواب نميده شوشو برنميگرده

عزیزممیشه لطفا بگی چطوری از دعای معراج حاجت گرفتید

چطوری خوندی چند مرتبه و چه مدت ؟

لطفا برای حاجتم‌یه صلوات می‌فرستید 🧡❤️

من یکیو خیلی دوست دارم که کسی که همه زندگیمو درست گفته بهم گفت باهاش ازدواج نداری و ستاره هاتون بهم ...

اگر به صلاحتونه اتفاق میفته،شاید فقط از دور خوب و قشنگه و اگه وارد زندگی شدید براتون خوب نباشه و همه چی عوض بشه

کاش میشد در مورد من و ایندم از اون آدم بپرسید🥲

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

بابای منم مریضه خیلی براش ناراحتم اگه دعایی میدونی بگو منم بخونم راستی منم متولد 66,هستم

انشالله شفا پیدا کنه والله من هرچی از نی نی سایت یاد گرفتم مبخونم دعای مشلول میخونم ایه الکرسی میخونم زیارت عاشورا با صدلعن و سلام میخونم منم متولد۶۶هستم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

من کربلا برام آرزوی محال بود .امسال محرم رفتم مسجد محلمون ایام عاشورا و تاسوعا و اونجا هیچکس منو نمیشناخت رفتم تو آشپزخونه اش و تو شستن استکان های چای کمک کردم و در همون حین از امام حسین سفر کربلا خواستم با اینکه بچه دار نمیشم ولی بچه نخواستم و حتی به شوهرم اصلا حرفی نزدهبودم بعد از دهه اول محرم چندروز بعد از عاشورا شوهرم گفت نمیخوای بری پاسپورتتو بگیری شاید قسمت شد بری کربلا من از خدا خواستم و رفتم پاسمورتمو بگیرم محضر که رفتیم سیستم قطع بودیه نفر دیگم بود که برای اونم دستگاه قطع بود ما نشسته بودیم تو دلم گفنم امام حسین اگه طلبیدی راه کربلانو برام هموار کن و خدا شاهده همون لحظه خانونه گفت آقای فلانی کارتتونو بدین بکشم شاید برای شما جواب داد و تا کشید جواب داد و کارم انجام شد و من اربعین رفتم کربلا 😭

دعای مقاتل یه دعای کوتاهی صدبار پشت هم بخونید حاجت میده من یه حاجت محال داشتم گرفتم

از کجا باید بگیریم دعاشو؟

بعد اینکه ۱۰۰ تا رو یه بار باید بگیم؟؟؟

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
برا ازدواج نماز جعفر بخونین به روش ساده شک نکنین معجزه میشه البته من برا هرچی برداشتم حاجت فوق محال ...

جعفر طیار؟؟؟؟

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...