2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیروئید بیماری خودایمنی

بیماری خود ایمنی چیه عزیزم؟چون یه بار ازمایش دادم یادمه تیرویید نداشتم ولی یکی از مواردی که بود اونجا رو بالا زده بود و یه جا دیدم این چیزی که شما میگی رو ،ولی نفهمیدم دقیق چیه

نه عزیزم عضلانیه فعلا یک بسته از هر کدومش بگیر و بگو باهم قاطی کنه و هفته ای یکی بزن تا ۶ تا اگه بتونی چند ماه بزنی ک بهتره ولی بعد هر ۶ تا یک فاصله بزار

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

دکسپانتول چیه عزیزم

آمپول هست بیشتر برا نرمی ساقه مو از درون موثره البته برا ریزش هم هست ولی خوب رو نرمی مو هم موثره برو دارخوته بگو آنپول بیوتین دکسپانتول بده هر هفته یکی بزن فعلا ۶ هفته بزن بببن بهتر میشه

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

وای من از حموم میام هم گره میخوره هم میریزه نه شونه میتونم کنم نه نرم کننده میزنم که ریزشش بیشتر میشه

بعد پف میکنه اصن یه وضعی

ماک موام خوب نبود برام

تنها کاری میکنم روغن نارگیل میزنم

عجیب پیاز موهام سسته

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

وای من از حموم میام هم گره میخوره هم میریزه نه شونه میتونم کنم نه نرم کننده میزنم که ریزشش بیشتر میش ...

رنگ اینا نداره موهات؟من موهام بدون رنگ و دکلره اینجوری شده دقیقا خشکه عجیب غریب شده،برای تقویت ریشه هیرویت اینا خوبه مثل اینکع ضخیم میکنه بگیر

وای دقیقا منم مثل شما از بچگی همه فکر میکردن کراتین کردم الان این شکلی شده😭💔

بعد یه چیزی،برای شما ام یه قسمت تار موتون نازکه و یه قسمت ضخیم،برای من توی یه تتر موم مثلا یه جاش عین کاموا ضخیمه بعد میره به سمت نازکی بعد دوباره ضخیم میشه