2777
2789
عنوان

جگرم سوخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 48 پست
ای عزززیزم ما هم هستیم شکر خدا شما چطوری؟الان که ایران همگی ملتمس دعا هستیم ایشلا برای همه خیر و خ ...

دلم برات تنگ شده. خوشحالم کردی که پیام دادی. خدا خوشحالت کنه.

مشهد چجوریه اوضاع؟ دلم میخواد اخر رجب بیام مشهد. دلم پوسیده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

سلام عزیزم حالت بهتره؟من ۴۰سالمه ودرکت میکنم که ازتنهائی رنج میبری،چون همیشه به آدمهای اطرافم میگم که بی کسی بدترین درده،شعارنمیدم ولی خداوند این توانائی رو در وجود تو دیده که این بار رو روی دوشت گذاشته،یه روشنفکر دینی میگفت که وقتی درد ورنج دارین بیاین واین درد ورنج رو معنا دارکنین و اینو بدونین که خدا محاله که بهتون درد بده اما درمقابل چیزی بهتون هدیه نده حالا این دنیا یا اون دنیا،فقط باید به دردت آگاه باشی واونو ازجانب خداوندبدونی و از صمیم قلب بگی راضی ام به رضای تو درعین صبر داشتن.مطمئن باش همه چیز در زندگی نتیجه داره عزیزم،توهم به نتیجه صبر وایمانی که توی زندگیت داشتی میرسی.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم حالت بهتره؟من ۴۰سالمه ودرکت میکنم که ازتنهائی رنج میبری،چون همیشه به آدمهای اطرافم میگم ک ...

سلام عزیز دلم. ممنونم از جملات قشنگ و عمیقت...

متوجه هستم چی میگی ولی گاهی بدجور بهم تنهایی فشار میاره... خیلی دعام کن لطفا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام عزیزم حالت بهتره؟من ۴۰سالمه ودرکت میکنم که ازتنهائی رنج میبری،چون همیشه به آدمهای اطرافم میگم ک ...

واقعا سالیان طولانیستتتت که تنهاییم ادامه دار شده... نمیدونم چه حکمتیه که گشوده نمیشه این گره...

سلام عزیز دلم. ممنونم از جملات قشنگ و عمیقت...متوجه هستم چی میگی ولی گاهی بدجور بهم تنهایی فشار میار ...

فدات بشم عزیزدلم،خداهمیشه یار تنهائیاته.اگه حوصله داشای سخنرانیهای دکتر سروش رو که هم تفسیرمثنوی معنوی هست هم یه عالنه سخنرانیهای دیگه ای هم داره که بهت راه وروش کنار اومدن بازندکی وسختیاش رو یاد میده گوش کن،توی یوتیوب و اینستاگرام

فدات بشم عزیزدلم،خداهمیشه یار تنهائیاته.اگه حوصله داشای سخنرانیهای دکتر سروش رو که هم تفسیرمثنوی معن ...

با این اینترنت که همه چیز مالیده شده فعلا!

با این اینترنت که همه چیز مالیده شده فعلا!

اره واقعا،ولی وقتی فیلترشکنا وصل شدن حتماحتما گوششون کن،خیلی خیلی تاثیرگذاره صحبتاش.

به هرحال منو دوست کوچیک خودت بدون و اینم بگم که انرژی واحساس مثبت وآرامشی که داری از همین راه دور هم به من منتقل شده،انشالله درپناه خدا همیشه شاد وسالم باشی❤️

واقعا سالیان طولانیستتتت که تنهاییم ادامه دار شده... نمیدونم چه حکمتیه که گشوده نمیشه این گره...

مطمئنم که خدامیخواد فقط وفقط باخودش دوست باشی،تورو فقط برای خودش میخواد،

خلق را باتو بد و بدخو کند

تا تورا یکباره دل آنسوکند

میخواد دنیا وآدماش باتو بد باشن تا تمام توجهت و امیدت به خودش باشه

اره واقعا،ولی وقتی فیلترشکنا وصل شدن حتماحتما گوششون کن،خیلی خیلی تاثیرگذاره صحبتاش.به هرحال منو دوس ...

متشکرم عزیزم

مطمئنم که خدامیخواد فقط وفقط باخودش دوست باشی،تورو فقط برای خودش میخواد،خلق را باتو بد و بدخو کندتا ...

ممنونم از جملات قشنگت... واقعا این مقام بالاییست...و خیلی سخته بودن در این مقام. دعا کن راه درست رو خود خدا نشونم بده

و چقدر منصف و معتدل و فهیم هستی که متوجه هستی که همون حضور همسرت، به شددددت خیلی از جاهای خالی رو می ...

سلام گلم میفهمم چی میگین. میدونی ادمها ذاتا نیاز دارند که دیده و شنیده بشن. این سخنان انگیزشی که میگه خودت دوست خودت باش و خودت برای خودت کافی باش رو باید ریخت دور و من میفهمم شما چی میگین. شاید خودمم اگر توی زندگیم همسرم نبود الان حال و روز خوبی نداشتم .چون تنها کسی هست که من رو میفهمه و براش مهم هستم. دوستی دارم شرایطش مثل شماست با این وجود که با وضعیت اقتصادی اینروزها با اینکه کارمند و شاغل هم هست نمیتونه تو سن 47 سالگی حتی از خونوادش جدا بشه و گاهی با اینکه وانمود میکنه خیلی قوی هست میشکنه و به من میگه کاش حداقل یک ادم امن توی زندگی داشتم (منظور جنس مخالف هست) که بدونم یکی منتظرمه یکی کارهایی که مردونه هست و روی شونه هام سنگینی میکنه رو انجام میده و یا نه اصلا یکی که قوت قلب بهم بده و بگه تنها نیستی من کنارتم. گاهی اینقدر خسته میشه از اینکه با شرایط جامعه و وضع اقتصادی هنوز با این سن در کنار خونواده است و هیچ حریم خصوصی نداره. میگهبعضی اوقات دلم میخواد گریه کنم زار بزنم حرف بزنم ولی همیشه دور و برم شلوغ و خونمون محل رفت و امد نوه ها و مهموناس که خب البته حق دارند و میگه مشکل منم که نتونستم حتی یک کنج خلوت با این سن برای خودم داشته باشم و نتونستم یه رفیق امن یه همسر امن داشته باشم وگرنه اونها مهمون خونه مادربزرگشون هستند و من اضافی هستم. گاهی از مردهایی میگه که سر کارش هستند و متاهل هستند و میگه فکر میکنند چون من یک زن تنهام پس باید زنگ تفریح هر مرد بی سر و پایی بشم ...و چقدر بابت این موضوع حس بد رو تجربه میکنه. نمیدونم واقعا حکمت این کاستی ها چیست واقعا هیچ جوابی براش ندارم .... امیدوارم ارامش رو به زودی زود تجربه کنی و خداوند هر خواسته ای داری رو براورده کنه و احساس امنیت داشته باشی دوست عزیز

دلم برات تنگ شده. خوشحالم کردی که پیام دادی. خدا خوشحالت کنه.مشهد چجوریه اوضاع؟ دلم میخواد اخر رجب ب ...

سلام عزیز حالتون خوبه

من شما رو خیلی وقته میشناسم

کتاب نیمه تاریک وجود و کتاب جدایی معنوی ... این دو رو بخونید اگر دوست داشتید . از دبی فورد هستن هردو

ببینید شاید بیان چیزی که میخوام بگم و شنیدنش براتون و هضم کردنش سخت باشه ولی ماها فقط تواین دنیازندگی نکردیم . در عوالم قبلی شاید بانام عالم ذر ... بودیم

ما همگی زوج داریم . زوج الهی ... مگراینکه حالا استثنائاتی باشه

ولی یسری اعمال . امتحانها بوده

باعث شده ما در کنار زوج کارمیک قراربگیریم

و خب بخاطر رنج و عذابمون ... رابطه رو ختم کردیم

ولی یسری رشته های محکم هست که مارو ازنظر فرکانسی به اون افرادمتصل نگه میداره و باطلاق ازبین نمیره

نمیدونم اصلا تو مخلیه تون میگذره یانه ولی اگر راه داره برگردید باهمون فرد همون زوج کارمیک رابطه رو اغاز کحید تا درسای اون رابطه گرفته نشه تارشته های هنفرکانسی شناخته نشه درک نشه و قطع نشه تا انرژی منفی که در ماهست تواون رابطه آزادنشه و بامثبت جایگزین نشه ... راهی بسمت رابطه خوب نیست .

البته اینا که میگم قطعیت براهمه نداره ولی حکم جداشدن دونفرازنظر قوانین الهی ... طی یه سری پروسه هاهست که بیشتر درونیه ... خیلی کارکردن رو خود میخواد

اگر این دوکتاب که گفتم بخونین دستتون میاد مطلب

نمیدونم کدوم شهرید اگر تهرانید امام زاده صالح و حضرت عبدالعظیم حتمابرید اتصال معنوی پیدا کنید ...

گره کور زندگیتون شاید از همونجاباز میشه که قطعش کردین

من خودم یبارطلاق گرفتم ولی بعد مثل حضرت یونس افتادم تو یه چاه چراچون زودترازموعد الهی ترک کردم

حتماداستان یونس نبی رو میدونین

نمیدونم تاچه حد انزجاردارید ازحالت فعلی ایااونقدری هست که بفکر راه چاره باشید

ولی اگر برید حرم از درون بهتون گفته میشه قدم گره گشا براتون چیه هرچی بود دورازذهنم بود رد نکنید

انفاق و بخشش . کار نیک حتی اش نذری یا حلوا

همش اینا حسابه برا راه باز کردن

میدونم در هم تنیدگی ذهنتون نمیزاره اصلا اینا رو راه بدونین ولی خاهش میکنم به حرفام فکر کنید

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

تنهایی خیلی سخته...درسته خدا برای آدم کافیه...ولی انسان موجودی اجتماعیست...تنها نمیتونه زندگی کنه... ...

مشکل فاصلاب خونه حل شد؟ میتونم بپرسم چرا دوستی نداری ؟ اخلاقیات خاصی داری ،یا هر کسیو نمیپسندی یا چی؟اگه دوست داشتی بگو