سلام عزیز حالتون خوبه
من شما رو خیلی وقته میشناسم
کتاب نیمه تاریک وجود و کتاب جدایی معنوی ... این دو رو بخونید اگر دوست داشتید . از دبی فورد هستن هردو
ببینید شاید بیان چیزی که میخوام بگم و شنیدنش براتون و هضم کردنش سخت باشه ولی ماها فقط تواین دنیازندگی نکردیم . در عوالم قبلی شاید بانام عالم ذر ... بودیم
ما همگی زوج داریم . زوج الهی ... مگراینکه حالا استثنائاتی باشه
ولی یسری اعمال . امتحانها بوده
باعث شده ما در کنار زوج کارمیک قراربگیریم
و خب بخاطر رنج و عذابمون ... رابطه رو ختم کردیم
ولی یسری رشته های محکم هست که مارو ازنظر فرکانسی به اون افرادمتصل نگه میداره و باطلاق ازبین نمیره
نمیدونم اصلا تو مخلیه تون میگذره یانه ولی اگر راه داره برگردید باهمون فرد همون زوج کارمیک رابطه رو اغاز کحید تا درسای اون رابطه گرفته نشه تارشته های هنفرکانسی شناخته نشه درک نشه و قطع نشه تا انرژی منفی که در ماهست تواون رابطه آزادنشه و بامثبت جایگزین نشه ... راهی بسمت رابطه خوب نیست .
البته اینا که میگم قطعیت براهمه نداره ولی حکم جداشدن دونفرازنظر قوانین الهی ... طی یه سری پروسه هاهست که بیشتر درونیه ... خیلی کارکردن رو خود میخواد
اگر این دوکتاب که گفتم بخونین دستتون میاد مطلب
نمیدونم کدوم شهرید اگر تهرانید امام زاده صالح و حضرت عبدالعظیم حتمابرید اتصال معنوی پیدا کنید ...
گره کور زندگیتون شاید از همونجاباز میشه که قطعش کردین
من خودم یبارطلاق گرفتم ولی بعد مثل حضرت یونس افتادم تو یه چاه چراچون زودترازموعد الهی ترک کردم
حتماداستان یونس نبی رو میدونین
نمیدونم تاچه حد انزجاردارید ازحالت فعلی ایااونقدری هست که بفکر راه چاره باشید
ولی اگر برید حرم از درون بهتون گفته میشه قدم گره گشا براتون چیه هرچی بود دورازذهنم بود رد نکنید
انفاق و بخشش . کار نیک حتی اش نذری یا حلوا
همش اینا حسابه برا راه باز کردن
میدونم در هم تنیدگی ذهنتون نمیزاره اصلا اینا رو راه بدونین ولی خاهش میکنم به حرفام فکر کنید