2777
2789
عنوان

جگرم سوخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 48 پست
من دعات کردم امیدوارم هر چیزی توی ذهنت هست بهش برسی امیدوارم برات خوب پیش برهمیدونی دوست عزیز نمیدون ...

سلام قشنگم. ممنونم که دعام کردی.

من حالا با دنیا و خدا زیاد چالش ندارم. فقط عمیقا غمگینم و تنهام...

خیلی از عزیزانم ... از مثلا شوهرم، تا پدر و مادر و خواهر و برادرم عمیقا دلم رو شکستهاند و تنهام گذاشتهاند...

خیلی روزگارم سیاهه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه گلم میخونمتون

تنهایی خیلی سخته...

درسته خدا برای آدم کافیه...ولی انسان موجودی اجتماعیست...تنها نمیتونه زندگی کنه... به آدمها احتیاج داره

به محبت احتیاج داره

به آغوش احتیاج داره

به حرف زدن احتیاج داره

به رفت و آمد احتیاج داره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
تنهایی خیلی سخته...درسته خدا برای آدم کافیه...ولی انسان موجودی اجتماعیست...تنها نمیتونه زندگی کنه... ...

عزیزم درک میکنم ولی سعی کن برای خودت چند تا دوست امن و خوب پیدا کنی. همیشه خونواده نمیتونه کنار ادم باشه . یعنی نه اینکه نتونه گاهی ادم بیشترین زخمها رو از اطرافیان خودش میخوره . من هم از دست پدر و مادرم خیلی ناراحت و رنجورم بخاطر زخمهایی که خواسته و ناخواسته بهم زدند منتهی من بر عکس شما هستم کسی که برام حذف شدنی هست رو حذف میکنم و دقیقا عین سنگ میشم و بی تفاوت نسبت بهشون. الان هم همین هستم شاید باورتون نشه مثلا شده 7 ماه هم خونوادمو ندیدم یا زنگ نزدم و اصلا بهشون فکر نمیکنم. منتهی من تنها امیدم همسرم بوده و شاید این شرایط رو برام راحت تر میکنه . شما اگر همراهی نداری خب قطعا شرایطتتون خیلی خاصتره و من شاید درکی از میزان غم و اندوه درونی تون ندارم و خب درکتون میکنم.

نمیدونم چقدر اطرافیانتون بهتون ظلم کردند یا بی توجهی و بی محلی کردند ولی اونهایی که سراغی ازتون نمیگیرند رو رها کنین میدونم سخته ولی روی کسایی باید سرمایه گذاری کنیم که حواسشون بهمون هست. مثلا یه دوست دارم از سال 87 باهاش همکلاسی بودم و بعد تو مقطع بعدی همکلاسیم بود و هفته ای نیست بهش زنگ نزم یا اون بهم زنگ نزنه و از دغدغه هامون حرف نزنیم و واقعا امن هست و از حرفها و ضعفهای هم سو استفاده نکنیم و واقعا دلی به هم کمک میکنیم. در حالیکه همون تلفن رو بخوام به نزدیک ترین افراد خونه ام بزنم کلی باید خودمو اذیت کنم و مجبور کنم و انگار دارم یک کار زوری و اجباری انجام میدم.

خدا نکنه. چیشدی؟ همسایه ها چکار کردن مگه.

جون ندارم حتی تعریف کنم.

خدا بهت صبر بده.

ممنونم از دعای خیرت

عزیزم درک میکنم ولی سعی کن برای خودت چند تا دوست امن و خوب پیدا کنی. همیشه خونواده نمیتونه کنار ادم ...

چه خوب متوجه شدی که من اهل بریدن و قطع کردن نیستم... جگرم میسوزه و نمیتونم قطع کنم...

واقعا میسوزه...

عزیزم درک میکنم ولی سعی کن برای خودت چند تا دوست امن و خوب پیدا کنی. همیشه خونواده نمیتونه کنار ادم ...

و چقدر منصف و معتدل و فهیم هستی که متوجه هستی که همون حضور همسرت، به شددددت خیلی از جاهای خالی رو میتونه پر کنه و برای آدم قوت قلب و تکیهگاه باشه...

وقتی همسر و فرزند و خانوادهی مستقیمِ خودت رو نداری، مجبوری خانوادهی نصفه و نیمهای که ازشون متولد شدی و کنارشون بزرگ شدی رو "کجدار و مریز" نگه بداری... بماند که من خودم نعذوریات اخلاقی و دینی هم دارم و به شدت میان دلم و محبا پدر و مادرم و خشم ازشون، در رفت و آمد عاطفی هستم...

همش فکر میکنم یک نفر آدم رو قلبی بخواد چه شکلیه؟!

همش فکر میکنم یک نفر آدم رو قلبی بخواد چه شکلیه؟!

دل به دلِ آدم بده چه شکلیه؟!

پیشرفت و موفقیتت رو بخواد چه شکلیه؟!

به به دوست قدیمی خوشحالم اینجا می بینمت ایشلا سختی ها برات آسون بشه عزیزم

واااااای عزیزم.

دوست قدیمیِ من... جان دلم... خوبی؟؟؟؟

ممنونم که اومدی و پست گذاشتی

عزیزم... کِی برام جبران میخواد بشه؟!

تموم شدم...

شما مشهد هستی؟ اره؟ میشه دعام کنی؟

واااااای عزیزم.دوست قدیمیِ من... جان دلم... خوبی؟؟؟؟ممنونم که اومدی و پست گذاشتیعزیزم... کِی برام جب ...

ای عزززیزم ما هم هستیم شکر خدا

شما چطوری؟

الان که ایران همگی ملتمس دعا هستیم

ایشلا برای همه خیر و خوشی و آرامش در پیش باشه

خصوصا شما دوست قدیمی نازنین و صبور

مادر یک نوجوان اوتیستیک*ارشد روانشناسی* دبیر