2777
2789
عنوان

بی احترامی

165 بازدید | 22 پست

شوهرم جایی باباموببینه بی احترامی میکنه

خودشم عشقی میاد خونه خستم کرده

منم مث خودش اصلا خونوادش تحویل نمیگیرم دیگ مجبورشم ببینمشون یه سلام

واقعا ازدواج برا من جز یع ماشین که دستمه هیچی نداشت فقط اعصاب خوردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کن از عید تا الان بابام نیومده خونه منخودم هفته ای دوبار میرم خونشون شوهر کثیفمم دعوتش هم میکنن ی ...

شوهرمنم همینه اخرین باری که مادرمودید ازکنارش ردشد با اینکه مادرم خیلی دوسش داشت یکماه بعدمادرم فوت کرد هیچوقت نمیتونم ببخشمش

خانواده اینجور مردا میدونن دقیقا ذات پسراشون چیه میگن زنش بدیم از شرش راحت شیم .زن بدبخت تحملش کنه شرش از سرما باز شه

بیچاره یسری زنای ایرانی گیر این نرای مریض و طلبکار و خودخواه و حسابگر میوفتن که نه اهل زندگی ان نه مرد زندگی

برمیگشتی عقب ازدواج نمیکردی یا اینکه ازدواج میکردی ولی با آدم بهتر ؟

نمیدونم جدیدا حالم از خودشو خونوادش بهم میخوره حاضرم تنها باشم ولی با اونا نباشم

من مجردیم سخت شده بود و چون شوهرم سمج بود ازدواج کردم فک کرذم عاشقمه خوشبختم میکنه ولی خیلی بی چشم و روئه

درکل شخص بهتری نبود کبگم با اون ازدواج میکرذم مثلا

برمیگشتی عقب ازدواج نمیکردی یا اینکه ازدواج میکردی ولی با آدم بهتر ؟

تو اشنایی پسرو در شرایط مختلف امتحان کنید ببینید مرد زندگی یا شر زندگی

مدد باید اعتمادتونو جلب کنه و دلتونو بدست بیاره خاستگاری به همین دلیل رسمشد که مرد تلاش کنه اعتماد زنو جلب کنه بعد بله بگیره

شوهرمنم همینه اخرین باری که مادرمودید ازکنارش ردشد با اینکه مادرم خیلی دوسش داشت یکماه بعدمادرم فوت ...

خدا رحمت کنه مادر گلت رو عزیزم

این مردها دیوانه ان فک میکنن جواب کاراشون نمیگیرن نمیدونن دنیا کارما دارع بدترش سرشون بیاد ایشالا

نمیدونم جدیدا حالم از خودشو خونوادش بهم میخوره حاضرم تنها باشم ولی با اونا نباشممن مجردیم سخت شده بو ...

مردسالاری در هر شرایطی راه برای زن میبنده تا زنا مجبور بشن مردای بدردنخور و مریض روانی و تحمل کنن

وقتی مجردن پدرو برادر وخانواده دخترو اذیت میکنن بعد جامعه زنستیز بعد شوهر و خانواده شوهر

بخاطر فرهنگ مریض مردسالاری

خانواده اینجور مردا میدونن دقیقا ذات پسراشون چیه میگن زنش بدیم از شرش راحت شیم .زن بدبخت تحملش کنه ش ...

دقیقا همینع که میگی ب خونواده خودشم درست درمون احترام نمیزارع ولی دیگ حالم ازشون بهم میخوره از محبت هاشونم چندشم میشع چون این پسر بیشعورشون انداختن گردن من

خدا رحمت کنه مادر گلت رو عزیزماین مردها دیوانه ان فک میکنن جواب کاراشون نمیگیرن نمیدونن دنیا کارما د ...

وقتی پیر میشن موش میشن موذین پرستار میخوان زنو خر میکنن

بعد بقیه پیری مردو میبینن میگنن چه مرد خوبیه نمیدونن جوونیاش چه اتیشایی سوزوندن و پدر زنو دراورده و جوونی زنو تباه کرده

هر جا مرد پیر میبینیم شوهرم میگه این جوون بوده ی ایلو بهم میریخته و شرش همرو میگرفته دلت نسوزه دلت برای زنش بسوزه

دقیقا همینع که میگی ب خونواده خودشم درست درمون احترام نمیزارع ولی دیگ حالم ازشون بهم میخوره از محبت ...

محبت میکنن خر بشی پسرشونو جمع کنی گولشونو نخور خودتو اولویت قرار بده

وقتی پیر میشن موش میشن موذین پرستار میخوان زنو خر میکننبعد بقیه پیری مردو میبینن میگنن چه مرد خوبیه ...

حالا شوهرمن یه باغ درست کرده با رفیقاش اونجان فک نکنم پیریشم با من بگذرونه کلا با رفیق هاشه شب ها ک میاد خونه منت میزاره من اومدم خونه🤣🤣🤣

ایشالا خیر نبینه