مژgan مدیر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 501 عنوان بی احترامی | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 22 پست شوهرم جایی باباموببینه بی احترامی میکنهخودشم عشقی میاد خونه خستم کرده منم مث خودش اصلا خونوادش تحویل نمیگیرم دیگ مجبورشم ببینمشون یه سلامواقعا ازدواج برا من جز یع ماشین که دستمه هیچی نداشت فقط اعصاب خوردی 1404/10/18 | 16:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مژgan مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 501 قبلا بهش میکفتم بچه نیاز دارع پدرشم باهاش وقت بگذرونه بیا بریم پارک میکفت بیارش باغ حالا باغشم کرده پاتوق رفیقاش همش میکه یموقع نیای فلان میکنم
مژgan مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 501 دلم میخواد زنگ بزنم ب بابای بی شرفش کلی فحش نثار پسرش کنم ولی چ فایده از این خونواده گندیده لطفی ب من نمیرسه فقط محبت الکی و ظاهری بلدن بکنن
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 14829 حالا شوهرمن یه باغ درست کرده با رفیقاش اونجان فک نکنم پیریشم با من بگذرونه کلا با رفیق هاشه شب ها ک ... دست پیشو میگیره پس نیوفتهاینا اگه رونالدو بودن که همه زنارو به شکنجه میکشیدن خدا خرشو شناخت بهش شاخ ندادمردا بهم یاد میدن همیشه باید طلبکار زن بود حتی اگه براش کم بزاری.بهم اموزش میدن زنو همیشه باید بدهکار نگه داری و طلبکارش باشی در هر شرایطی
مژgan مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 501 دست پیشو میگیره پس نیوفتهاینا اگه رونالدو بودن که همه زنارو به شکنجه میکشیدن خدا خرشو شناخت بهش شاخ ... ب نظرت چجوری زندگی کنم که اروم باشمانقدر چاق شدم دارم میترکم هرجا میرم میگن شوهرت کجاستبچمم غصه اش میشه که پدر عوضیش نیس
مژgan مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 501 وقتی هم ب زور میاد بی احترامی ب مامان بابام میکنه اگ نباشن پشت سرشون حرف میزنه
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 14829 ب نظرت چجوری زندگی کنم که اروم باشمانقدر چاق شدم دارم میترکم هرجا میرم میگن شوهرت کجاستبچمم غصه اش م ... خودتو اولویت قرار بده برای خودت زندگی کن خودتو دوست نداری دقت کنبه زنای دیگه ببین چجوری خودشونو دوستدارن اولویت خودشونن
مژgan مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 501 خودتو اولویت قرار بده برای خودت زندگی کن خودتو دوست نداری دقت کنبه زنای دیگه ببین چجوری خودشونو دوست ... نمیفهمم یعنی چجوری یکم توضیح میدیمن رفتم ازمایش دادم و لباس زیر خریدم شد ۲ تومن نمیدونی ب چ بدبختی ازش پولش گرفتم تنها چیز خوبی ک دارم ماشینه
مامان_اسماعیل عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 34358 خدا رحمت کنه مادر گلت رو عزیزماین مردها دیوانه ان فک میکنن جواب کاراشون نمیگیرن نمیدونن دنیا کارما د ... ممنون گلم دقیقا همینه