2789
اخی. منم واسه عقد جشن نگرفتم اما اتلیه رفتیم حدود 10 تا عکس گرفتیم  . روی سفره عقدم تو محضر یکم ...

ممنونم عزیزم توم خوشبخت باشی سلامت 

انشاالله بدون مشکل بریم خونه خودمون😍🙈

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم فکر خوشحالیشم میخوام وسایل یه  پکنیک عالییی آماده کنم وقتی میگه میام دنبالت با وسایلا سوپرا ...

فعلا که نمی دونم اصلا باید چطوری باشم بلد نیستم . چی بگم خوشش بیاد .خخخ جلو بابام راه میرفتیم اولین بار گفتم دستمو ول کن. ول نکرد گفت عه این چه مدلشه خندشم گرفته بود.فکرت خیلی خوبه عالیه . ایشالا بهتون خوش بگذره. منم باید یکم نرم تر شم فکر کنم خوش بگذره

وای راست می گی. دستم یخ کرد از الان. مامان منم هی میگه اینجوری برو اینجوری بیا. خسته میکنه . من که ن ...

بخدا من دیگه نمیتونم تحمل کنم از بس نصیحت میکنن از طرفی نامزدم اصرار که چرا بزاریم تو حجله 

چ خوب خیلی هم عالی. اما تو عقد خانوادم نمی زارن شب جایی باشیم. سخت میشه همش فاصله میگیریم

ما هم نمیذارن 😕😕😕😩😩😩

ولی واقعا زنوشوهریم دیگه😩😩😩

بخدا من دیگه نمیتونم تحمل کنم از بس نصیحت میکنن از طرفی نامزدم اصرار که چرا بزاریم تو حجله 

وای خیلی اعصاب خوردیه.همه چشما به ماست. بابا آدم عقد میکنه محرم میشه هی بکن نکن و برو و نرو نداره ک

وای خیلی اعصاب خوردیه.همه چشما به ماست. بابا آدم عقد میکنه محرم میشه هی بکن نکن و برو و نرو نداره ک

اره بخدا بنده خداها حقم دارن چقد ضایع میشه ادم تو عروسیش باردار باشه

فعلا که نمی دونم اصلا باید چطوری باشم بلد نیستم . چی بگم خوشش بیاد .خخخ جلو بابام راه میرفتیم اولین ...

عالیییییه این دوران🙈 خوش باش باهاش همیشه😁

اره بخدا بنده خداها حقم دارن چقد ضایع میشه ادم تو عروسیش باردار باشه

خخخ اره. اما من بدبخت بیچاره که نازا هستم . خاک تو سر من که شده دلیلم نداره یائسگی زودرس گرفتم اونم بی دلیل. همه بچه دارن تو خانواده. حالا هی اینام گیر میدن. اما خب واسه شماها درسته این حرف . خیلی ناجوره بارداری توی عقد!افتضاحه

من با خودش تقریبا راحتم . اما خانوادشو دو بار توی مراسم بله برون و عقد دیدم . راحت نیستم اصلا 

من 2 سالونیمم هست عقدم.هنوز با خانوادش راحت نیسم

یجورایی احساس میکنم روو رفتارم زوم هستن برا همین تو خونشون ناراحتم.تک عروسم خیر سرمممم

من 2 سالونیمم هست عقدم.هنوز با خانوادش راحت نیسم یجورایی احساس میکنم روو رفتارم زوم هستن برا همین ت ...

وای چه سخت تک عروسی. البته منم که اخرین عروسم سخته . کلا عروسی سخته . مجردیمووو دوس داشتممممممم خخخخ