2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم فکر کنم توی عقد فامیلای درجه یک میکنن. بقیه هم میتونن عقد دعوت کنن یا عروسی . اما بقیه فامیلا مج ...

ولی همین استرس و مهمونی خیلی خوبهههههههه😝

فقط خستگی داره😩😩😩

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃
من عقدم ساده بود ولی دوس ندارم عروسی بگیرم چون اصلا مسافرت انچنانی نرفتم دلم ماه عسل عالیییییی میخو ...

آخی چه اشکالی داره. خیلی هم خوبه. البته می تونی ساده ترم بگیری و مهمونای کمی دعوت کنید که هزینه نشه زیاد

ممسیو میگم

بمیرم برات عزیزدل. ممنونم . بخدا دلم خون بود. همسری خیلی بهم امید داد. البته واسه اونم ی شرایطی پیش اومد و از ارتفاع افتاد و عمل شد و یسری مشکلات هست اما چون اون قبل این اتفاق مشکلمو قبول کرد و بدون چون و چرا به روم نیاورد منم نتونستم از این محبتش بگذرم. خدا که مشکلات هممون حل شه . ازت ممنونم مهربونم که برام دعا کردی

آخی چه اشکالی داره. خیلی هم خوبه. البته می تونی ساده ترم بگیری و مهمونای کمی دعوت کنید که هزینه نشه ...

همسرم میگه آتلیه میریم فقط اونم عروسی دوس نداره میگه بریم ماه عسل😉

فقط یه جشن کوچولو میگیریم ان شاءالله 🙈

میگم خانوما  واسه سوپرایز همسرتون چیکارا میکنید هممون که عقدیم؟😀😍

اوووم نمی دونم. من هنوز یکم خشکم بیچاره میگه بخدا محرمیم حداقل دستمو بگیر . اصلا فکری واسه سورپرایزش نکردم. میگید چی کنم که خوشحال شه ؟

اوووم نمی دونم. من هنوز یکم خشکم بیچاره میگه بخدا محرمیم حداقل دستمو بگیر . اصلا فکری واسه سورپرایزش ...

بخدا انقد سفارش بهمون میکنن ادم خودش دنیایه استرس میشه این کارو نکنین اون کارو نکنین ابروریزی نشه.......

همسرم میگه آتلیه میریم فقط اونم عروسی دوس نداره میگه بریم ماه عسل😉 فقط یه جشن کوچولو میگیریم ان شا ...

اخی. منم واسه عقد جشن نگرفتم اما اتلیه رفتیم حدود 10 تا عکس گرفتیم  . روی سفره عقدم تو محضر یکم فیلم گرفتن. البته همینا حدود 2 میلیون شد اما جشن نگرفتیم.اما خیلی خوبه گاهی ادم اسون تر بگیره که خوب بگذره . عالی هست فکرت گلم . ایشالا خوشبخت باشید گلم

بخدا انقد سفارش بهمون میکنن ادم خودش دنیایه استرس میشه این کارو نکنین اون کارو نکنین ابروریزی نشه... ...

وای راست می گی. دستم یخ کرد از الان. مامان منم هی میگه اینجوری برو اینجوری بیا. خسته میکنه . من که نمیشه همش سیخ باشم

اوووم نمی دونم. من هنوز یکم خشکم بیچاره میگه بخدا محرمیم حداقل دستمو بگیر . اصلا فکری واسه سورپرایزش ...

منم فکر خوشحالیشم میخوام وسایل یه  پکنیک عالییی آماده کنم وقتی میگه میام دنبالت با وسایلا سوپرایز بشه البته اگه جای خوبم مد نظر خودم باشه عالی میشه😜

چرا عزیزم از این دوران لذت نمیبری حیف نیست آخه

اصلا خشک نباشی ها گناه داره بیچاره😜😀😍