2789
بچها بیاین بگین رسمتون چیه من از بابلم اول خودم میگم ما کل جهازو میدیم اونا فقط 3 تا  تکی از وس ...

منم از مازندرانم.شهر چالوس. هم استانی هستیمااااا. خوشبختم از آشناییت گلم.

ما هم سه تا کالا واسه جهیزیه گفتیم داماد بیاره. فرش و یخچال فریزرو و تلویزیون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچها بیاین بگین رسمتون چیه من از بابلم اول خودم میگم ما کل جهازو میدیم اونا فقط 3 تا  تکی از وس ...

واااای 

ما اینقدر اینقدر رسممون خوبه 

کردستانیم

ما فقط وسایل آشپزخونه رو واسه عروس میگیریم😁😁

خیلی خوشبحالمه😁😁😁

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃
واااای  ما اینقدر اینقدر رسممون خوبه  کردستانیم ما فقط وسایل آشپزخونه رو واسه عروس میگی ...

ما فامیل تو بندر عباس داریم میگه عروس هیچی نمیبره با خودش فقط 1 چمدون لباس اونم داماد میخره

من با همسرم راحتم تقریبا. اما با خانوادش نه اصلا. 4 تا برادر شوهر دارم و سه تا جاری و دو تا خواهر شو ...

وییی چقدر شلوغ ماشاالله 

من ۱ برادر شوهر یه جاری یه خواهر شوهرو شوهرش 

هرکدومم یکی یه بچه کوچولو دارن😀

واااای  ما اینقدر اینقدر رسممون خوبه  کردستانیم ما فقط وسایل آشپزخونه رو واسه عروس میگی ...

وای چه جالب . نه بابا ما همه چی با عروسه جز سه قلم . البته ما وضعمون معمولیه پدرم فقط باید با 15 میلیون وام ازدواجم وسیله بگیره تازه قسطشم به زور بده. البته همسریم خیلی خوبه گفت اگه یسری چیزارو نتونستی بخری فشار نیار خودم به مرور میخرم

وییی چقدر شلوغ ماشاالله  من ۱ برادر شوهر یه جاری یه خواهر شوهرو شوهرش  هرکدومم یکی یه بچ ...

از شلوغم اونورتره . کلی خاله و عمو داره و بچه هاش اووووووو. اما ما خیلی کمیم یعنی واسه عروسیم به زور فامیلام برسن به 30 نفر

ما فامیل تو بندر عباس داریم میگه عروس هیچی نمیبره با خودش فقط 1 چمدون لباس اونم داماد میخره

اره شنیدم منم😃

ولی خیلی سخته رسم شما بنظرم همش با عروس باشه پدر عروس از کجا بیاره اونم تو این وضع اقتصادی😔😔

وای چه جالب . نه بابا ما همه چی با عروسه جز سه قلم . البته ما وضعمون معمولیه پدرم فقط باید با 15 میل ...

دقیقا همسر منم همینو بهم گفت😝

بهم گفت نتونی بگیری بهشون فشار نیار ولی همون وسایل آشپزخونه ۸ تومن تا ۱۰ تومن میخواد😀