2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخه شاغلم تا غروب سر کارم . تا برم خونه می شه ساعت 6 و نیم. تا 8 دو ساعت وقت دارم حموم باید برم موها ...

کاش امروزو زودتر بری خونه که به کارات برسی 

باور کن امروز خیلی مهمه چون اولین مهمونیه

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃
وای مثلا چطور صحبت کنم. خجالت می کشم. 

میگم فقط خودت باش

اگه یه جور رفتار کنی که خودت نباشی یه عمر ازت انتظار اون رفتارو دارن

یا اون رفتار و عادتو کارات واست میشه وظیفه

لبخند بزن

با خودت یه چیز ببر شکلات که شیک باشه قیافش 

لباس شیک بپوش ارایش ملایم

کاش امروزو زودتر بری خونه که به کارات برسی  باور کن امروز خیلی مهمه چون اولین مهمونیه

وای خیلی استرس دارم . حدود 5 میتونم تعطیل کنم که تا 5 و نیم بازار باشم و یه بلوز بخرم . خیلی استرسم گرفته . راست می گی مهمه . همه کارام کلا دیر میفته .روز عقدم یک ساعت دیر رسیدم واسه طول دادنای ارایشگر . اخرشم فقط صورتم رو درست کرد و با موهای بهم خورده و یک ساعت دیرتر رسیدم محضر . حتی دسته گلم نداشتم . ساعت 4 محضر نوبت داشتیم 5 رسیدیم. یعنی ساعت 10 دقیقه به 5 همسری رفت دسته گل بگیره. دیگه آخونده داشت بیرون می کرد همه رو که ما رسیدیم. واقعا تابلو بودیم. اصلا فکرشم نمی کردم ازدواجم این جوری بشه خخخخخ

میگم فقط خودت باش اگه یه جور رفتار کنی که خودت نباشی یه عمر ازت انتظار اون رفتارو دارن یا اون رفتا ...

آها متوجه شدم . چشم همه سعیمو میکنم. ببینم چی میتونم بکنم . راست می گی همشو

وای خیلی استرس دارم . حدود 5 میتونم تعطیل کنم که تا 5 و نیم بازار باشم و یه بلوز بخرم . خیلی استرسم ...

ای جانم به منم استرس دادی هااااا

منم عقدم فعلا

ولی استرس ندارم واسه ملاقاتامون چون با همسرم خیلییییییییییییییییییی راحتمممم

ای جانم به منم استرس دادی هااااا منم عقدم فعلا ولی استرس ندارم واسه ملاقاتامون چون با همسرم خیلییی ...

من با همسرم راحتم تقریبا. اما با خانوادش نه اصلا. 4 تا برادر شوهر دارم و سه تا جاری و دو تا خواهر شوهر و شوهراش. همه هستن با بچه هاشون . خواهر شوهرامم پر رووووو  خخخخخ میترسم والا چی کنم