2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله 6 ماه عقدیم

بعد 6ماه هنوزم واست عین غریبه هاس؟  

احتمالا با توجه به سنتی بودن ازدواجتون یا علاقه هنوز شکل نگرفته و احساس خاصی نداری یا کلا علاقه ای نداری به طرفت!

[QUOTE=58716783]بعد 6ماه هنوزم واست عین غریبه هاس؟     احتمالا با توجه به سنتی بودن ازدواجتون یا علاقه هن ...چرا علاقه که دارم ولی وقتی قراره خونشون خوابیدن باشم استرس میگیرم

من 4 روزه عقد کردم. امشب پاگشا کردن مارو. باید بریم خونه مادرش . خخخخ خیلی استرس دارم چی کنم اخه... همه خواهر برادراشم هستن امشب. لباس هم ندارم نمی دونم چی بپوشم. حمومم نرفتم. دارم دیوانه میشم خخخ

معمولا هفته ای 1 بار خوابیدن میرم خونشون البته اینجا همه این کارو میکنن بعضیها بیشترم میرن

ای جانم 

بنظرم بیشتر با همسرت وقت بگذرون با همسرت راحت باشی کم کم با خونوادشم بدون استرس رفتار میکنی

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃
من 4 روزه عقد کردم. امشب پاگشا کردن مارو. باید بریم خونه مادرش . خخخخ خیلی استرس دارم چی کنم اخه... ...

ن بابا استرس نداشته باش

بنظرم خیلی زود کاراتو بکن نذار واسه لحظه ی آخر

حموم برو لباستو انتخاب کن رو حرف زدنت تمرین کن خیلی مهمه اولین مهمونیه؟

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃
[QUOTE=58717806]من 4 روزه عقد کردم. امشب پاگشا کردن مارو. باید بریم خونه مادرش . خخخخ خیلی استرس دار ...

می خوام شلوار لی بپوشم با یه بلوز رنگ روشن خوب منتها بلوزام رو کمرم نمیاد خجالتم میاد . یکم تپلم آخه خخخ عجب داستانی شد ب خدا

ن بابا استرس نداشته باش بنظرم خیلی زود کاراتو بکن نذار واسه لحظه ی آخر حموم برو لباستو انتخاب کن ر ...

آخه شاغلم تا غروب سر کارم . تا برم خونه می شه ساعت 6 و نیم. تا 8 دو ساعت وقت دارم حموم باید برم موهام تا پایین کمرمه بلنده باید خشکش کنم آماده بشم . تازه بلوزم ندارم باید برم ببینم چی پیدا میشه بخرم. اصلا وقت ندارم وای بدجور استرس دارم