پاستیلی_84 مدیر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 2602 عنوان 😱🗿بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 49 پست داستان ترسناک بگید🤣🗿کرم دارم 🌸یا الله🌸 1404/10/17 | 20:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 121388 خدا برای هم نگهتون داره، انشاءالله مرسی عزیزمخدا عزیزاتو حفظ کنه برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝نفله کیه من یا تو
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9228 مرسی عزیزمخدا عزیزاتو حفظ کنه 🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️فکر کنم یادت رفته آقا هستم🤦🏼♂️🤦🏼♂️ گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 121388 🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️فکر کنم یادت رفته آقا هستم🤦🏼♂️🤦🏼♂️ آره تو ی تاپیک دیگه داشتم میگفتم عزیزم🤣🤧اینقد گاهی باهم تو چنتا تاپیکم یادم میره ببخش🤧🤣🤣🤕 برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝نفله کیه من یا تو
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9228 آره تو ی تاپیک دیگه داشتم میگفتم عزیزم🤣🤧اینقد گاهی باهم تو چنتا تاپیکم یادم میره ببخش🤧🤣🤣🤕 میبخشم تا بخشیده شوم😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 121388 میبخشم تا بخشیده شوم😂 کوفت چاره ای جز بخشش نداری وگرنه خونت حلاله🩸🔪 برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝نفله کیه من یا تو
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9228 کوفت چاره ای جز بخشش نداری وگرنه خونت حلاله🩸🔪 بله که خونه م حلاله، وگرنه نماز و روزه م توش صحیح نبود😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 121388 بله که خونه م حلاله، وگرنه نماز و روزه م توش صحیح نبود😂 باش باش🤧🤣😆🤕 برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝نفله کیه من یا تو
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9228 باش باش🤧🤣😆🤕 ..باش تا صبح دولتت بدمد گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 121388 ..باش تا صبح دولتت بدمد 🤣🤣🤣🤣🤣اینو خودم بهت گفتم نفله برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝نفله کیه من یا تو
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9228 🤣🤣🤣🤣🤣اینو خودم بهت گفتم نفله یعنی حافظ خودتی؟😳😳 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 121388 یعنی حافظ خودتی؟😳😳 آره با اجازت🤣🤣🤣 برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝نفله کیه من یا تو
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9228 آره با اجازت🤣🤣🤣 خواهش میکنم، اجازه.ی شمام دست ماست☺️😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 121388 خواهش میکنم، اجازه.ی شمام دست ماست☺️😂 بیا👍🤣🤣🤣🤣 برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝نفله کیه من یا تو
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 9228 بیا👍🤣🤣🤣🤣 😳🤦🏼♂️🏃🏼♂️🏃🏼♂️🏃🏼♂️🏃🏼♂️🏃🏼♂️🏃🏼♂️🏃🏼♂️🏃🏼♂️عدب مدب یوخدی🤦🏼♂️😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 121388 😳🤦🏼♂️🏃🏼♂️🏃🏼♂️🏃🏼♂️🏃🏼♂️🏃🏼♂️🏃🏼♂️🏃🏼♂️🏃🏼♂️عدب مدب یوخدی🤦🏼♂️😂 اصلا🤒🤧 برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝نفله کیه من یا تو