2777
2789
عنوان

خيلي پشيمونم و ناراحت

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ی بار با دوستام داشتیم ب یه مسئله شخصی میخندیدیم

ی پسره فک کرد ب اون میخندیم

اومد جلوم کرولال بود

میخواس بهم بفهمونه من کر و لالم بهم خندیدی

ولی بخدا ما اصلا ب اون نمیخندیدیم

هنوز بعد 6 _7 سال ناراحتم

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

این خانمایی که میگن تو کوچه یا خیابون گفت و فلان یه سوال پس اینایی که با دوست پسرشون ازدواج کردن کجا ...

تو دانشگاه😜

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
منم ی بار با دوستام داشتیم ب یه مسئله شخصی میخندیدیم ی پسره فک کرد ب اون میخندیم اومد جلوم کرولال ...

وااااااي

چقد ناراحت شدم خدااااا

پس فك كنم متوجه شي من چي ميگم

این خانمایی که میگن تو کوچه یا خیابون گفت و فلان یه سوال پس اینایی که با دوست پسرشون ازدواج کردن کجا ...

اون دفعه گفتن که یکسریا دانشگاه. یکسریا لاین و تل و اینستا و بقیه چیزها. الان اینترنت مسیرها رو کوتاه کرده حتی لازم نیست بری توی خیابون

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

ول كن بابا. فردا ميره به يكي ديگه پيشنهاد ميده. اوني كه تو خيابون بخواد با يكي آشنا بشه آخرش از الان معلومه. پس فردا هم با يكي بهتر از تو آشنا ميشه

اي كاش آدمي وطنش را هم چون بنفشه ها مي شد با خود ببرد هر كجا كه خواست🌺🌺

عزیزم بنظر من شما احساساتی شدی و الان دلت سوخته ک ناراحتی یا شاید پیش خودت عذاب وجدان گرفتی وگرنه  چ لزومی داری برا یه ادم غریبه ذهنت از عصر درگیر بشه..یه حس گذراس ذهنت درگیر نکن

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..