2777
2789
عنوان

زنداداشم 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 8452 بازدید | 108 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدم حتی نزدیک بود دعوا بشه ولی بازم رفته دلش اینجاست برگرده فوری هیچ نمیگه خانواده دارم

خب کنار بیا یا کمتر برو... والا راه دیگه ای نیست

اونم لابد میخواد بیاد دیگه، خونه خونواده شوهرشه

مرا هیچ از وطن محبوب تر نیست...🤍اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

الآن عروسها با گرز رستم وارد تاپیک میشن

من عروس نیستم ولی با گرز رستم وارد شدم آخه چرا یک نفر باید به زن برادرش بگه ع... یا با اون قیافش معلومه ازون خواهر شوهر هاست من خودم یک دوست داشتم که واقعا برام عزیزه و هنوز هم هست ولی خیلی بی انصافی میکرد در حق زنداداشش

🇮🇷💚

ولش کن حتما برادرتو دوس داره

خوب داره

ما هم ادمیم دلمون میخواد خونه پدرمون راحت باشیم

هر گوهی ما میخوریم اونم نگا میکنه

داداشم همش شما اینو بد کردید

خوب میگم بما نگاه نکنه

لباس میخری اونم میخرع

بیرون میری آونم میگه منم میام پالتو میخری میگه منم میخوام

◞زمین گسترده می‌شود به اندازه‌ی رویای تو ...🌨🌿◟

من عروس نیستم ولی با گرز رستم وارد شدم آخه چرا یک نفر باید به زن برادرش بگه ع... یا با اون قیافش معل ...

شما قضیه رو نمیدونی قضاوت نکن

خب کنار بیا یا کمتر برو... والا راه دیگه ای نیستاونم لابد میخواد بیاد دیگه، خونه خونواده شوهرشه

میرم بزور میگن بمن چرا با این حرف نزدی چرا چای تعارف چرا فلان کارو نکردی

بابا خوشم نمیاد ازش خوب

خوب داره ما هم ادمیم دلمون میخواد خونه پدرمون راحت باشیم هر گوهی ما میخوریم اونم نگا میکنه داداشم هم ...

دور نیست اون روزی که تو از روی اون این کارارو بکنی

بعدم با خودت بیرون نبر و یا باهاش حرف نزن، لازم نکرده محتاج تو نیست

ولی این که چیزی میخره که تو هم خریدی به خودش مربوطه

I will always love you❤️💖💗

شما قضیه رو نمیدونی قضاوت نکن

آخه شما قضیه رو تعریف نکردی فقط با بدترین ادبیات از اول تا آخر تاپیک راجب اون بنده خدا صحبت کردید خونه مادرشوهرش نره کجا بره بدبخت دلش برای برادرتون تنگ میشه گناه که نکرده عروس شده

🇮🇷💚

دور نیست اون روزی که تو از روی اون این کارارو بکنیبعدم با خودت بیرون نبر و یا باهاش حرف نزن، لازم نک ...

نه خیرم به خودش مربوط نیست عزیزم. برمیگرده میگه فلان پارچت رو از کجا خریدی؟ منم ببر بخرم. فلان روسری رو از کجا خریدی؟ ببر منم بخرم. نمیدونم لباستو از کجا گرفتی؟ منم برم عین همینو بخرم.