2777
2789
عنوان

زنداداشم 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 8452 بازدید | 108 پست
عزیزم بخدا اون همیشه اونجاست نمیشه که من نرم دلم برا خانواده ام تنگ میشه

با اینکه خودم عروسم اگر مثل من به اصرار همسرش نمیاد زن داداشت مقصره آخه همسر من کل نامزدی منو میآورد پیش پدرو مادرش کلفتیشون و میکردم دسته جمعی هم باهام دعوا میافتادن میگفتم خوب لااقل اجازه بدین برم خونه ی بابام باز باهام دعوا می افتادن

با اینکه خودم عروسم اگر مثل من به اصرار همسرش نمیاد زن داداشت مقصره آخه همسر من کل نامزدی منو میآورد ...

والا ما به این هیچی نگفتیم تازه طلبکارم هست

◞زمین گسترده می‌شود به اندازه‌ی رویای تو ...🌨🌿◟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین رفتارت و این همه حرص و کینه ت خیلی اشتباهه

اما خب دست خودت که نیست... میگی ازش بدم میاد

پس حداقل کاری که میتونی بکنی اینه که وقتی زنگ میزنه میگه بیا بریم بازار باهاش نری و بگی کار دارم و وقت بازار اومدن ندارم.

و و و . . .

حداقل اینجوری میفهمه مایل نیستی باهاش وقت بگذرونی و کمتر دور و برت میپلکه

برج بلند تو اوج تباهی بود .

از این میسوزم که چرا خانوادم بجای من طرف اونو میگیرند

همه ما از خیلیا خوشمون نمیاد ولی باید احترام بذاریم و سازشگری رو یاد بگیریم تو خانواده و فامیلاتون همه عاشق عروس و داماد و مادرشوهر و خواهر شوهرن؟

مسلما نه ولی انقدر تاب آوری دارن که چون از کسی خوششون نمیاد ریشه به تیشه طرف نمیرنن و به قول خودتون نمیخوان طرف رو آدم و درست کنن و بعدم اینکه شهامت رو تمرین کنید امروز یاد بگیرید حد و مرز بگذارید با آدم ها ،حد و مرزها دیوار های بلندی نیستن که ما به دور خودمون میکشیم بلکه حصارهای کوچکی هستن که ما برای مراقبت از خودمون قرار میدیم امروز دیگه برای مراقبت از حد و حریم نیاز به فریاد تنفر و و اثباتش نیست فقط کافیه سلام و احوالپرسی خوبی کنید به دلیل اینکه نشان شخصیت خودمونه نه طرف مقابل و جایی که شما با ایشون هستید حرف ها رو نشنوید و کارهاش رو نبینید به این میگن کنترل نکردن دیگران فقط تمرکزتون رو خودتون باشه و طراز اخلاقی عروستون رو نگیرید تنها کسی که روزانه باید طراز اخلاقیشو بگیرید فقط خودتون هستید که امروز کجای زندگی ایستادید و سهم و نقشتون چیه و در نهایت اگر تمایلی ندارید از لباس های شما بخرن خیلی با شهامت همراه با فروتنی و تواضع بهشون بگید عزیزم من پوست ندارم کسی از دقیقا مدل لباس های من بپوشه شذمنده اینم تو جمع نگید یه جا توی اتاقی جایی که تنهایید بگید

به امید خدا دیدگاهتون رو تعییر بدید دنیاتون تغییر میکنه در آرامش و صلح باشید🙏