2777
2789
میگم خیلی بالاتر از شکستگی پاشه ...یه چیزی قد عدس یا کوچیکرتر دست که میزنی این ور اونور می ره

پس ربطی به شکستگی نداره

تازه این بوجود اومده؟

زخم نشد پای بچت؟

ممکنه ریگی چیزی باشه که وقتی خورده زمین رفته باشه توی پاش؟

بخدا باید دید و لمسش کرد که چیه

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این اتفاق خیلی خیلی کم میفته و بیشتر واسه ضربه ها و شکستگیای شدید جلوی ساق پاست فکرنمیکنم پسرت این ...

چون میگن گرم نگهش دار و از این حرفا پریروز دوسین بستم پاش سه شبه چیزی نمیگه 

نه این علامت شکستگی گچ بود فک کنم ...

اگه عکس قبل از گچ رو پیدا کنی خیلی عالیه

چون خود گچ کلی کیفیت عکس رو میاره پایین و با یه حالت مقایسه ای بین عکس قبل و بعد از گچ میشه نظر داد

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
چون میگن گرم نگهش دار و از این حرفا پریروز دوسین بستم پاش سه شبه چیزی نمیگه 

جدا؟

من نمیدونم این چیه که میگی ولی اگه باعث میشه گرم نگهش داره این کارو بکن

نه این علامت شکستگی گچ بود فک کنم ...

تو عکس رخشم همینجا شکستگی دیده شده، هرچند یه خط مویی هم پایینتر از این قسمت دیده میشه ولی بخاطر کیفیت پایین عکس نمیشه گفت کدومه

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
پس ربطی به شکستگی نداره تازه این بوجود اومده؟ زخم نشد پای بچت؟ ممکنه ریگی چیزی باشه که وقتی خورده ...

نه عزیزم ...من نگران بودم به خاطر عکس خدایی نکرده توده ای چیزی باشه ....میدونم عزیزم چی میگی ....ممنون بابت وقتی که گذاشتی  اگه باز گفت درد داره میبرمش پیش دکتر ببینم چی میگه باز ممنون😘

نه عزیزم ...من نگران بودم به خاطر عکس خدایی نکرده توده ای چیزی باشه ....میدونم عزیزم چی میگی ....ممن ...

نه گلم کلا نگران نباش

چون قطعا نه شکستگیش چیز بدجوری بوده و نه این چیزی که شما میگی.

اگه عکس قبل از گچ رو پیدا کنی خیلی عالیه چون خود گچ کلی کیفیت عکس رو میاره پایین و با یه حالت مقایس ...

باشه چشم متاسفانه این اتفاق ترکیه افتاد که سی دی دادن عکس ندادن اونم اخرین بار که ویزیت رفتیم نمیدونم کجا گذاشتم

تو عکس رخشم همینجا شکستگی دیده شده، هرچند یه خط مویی هم پایینتر از این قسمت دیده میشه ولی بخاطر کیفی ...

بین علما اختلاف افتاد😁😁😁😁😁

باشه چشم متاسفانه این اتفاق ترکیه افتاد که سی دی دادن عکس ندادن اونم اخرین بار که ویزیت رفتیم نمیدون ...

عکس با گچ رو هم ترکیه گرفتی؟

یا همینجا؟

راستی فیزیولوژی رتبه چن میخواد🤔میخوام کنکور بدم امسال هیچی نخوندم

رادیولوژی😊

من منطقه یک ۲۵۰۰ شدم اصفهان خوندم