2777
2789

عزیزم درکل شکستگیش اونقدر اینجا دیگه جوش خورده که مطمءنا بعد یک ماه دیگا که باز تو گچ بودا خوب خوب شده.

البته اگه تو این یک ماه پاش ضربه شدیدی نخورده باشه

جوش خورده و دیگه عکس نمیخواد.

مچ پاش زو چی گفتی؟

متوجه نشدم

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم😊

😁

پس بیا تو این عکس دنبال شکستگی بگرد ببینیم یعد یک ماه جوش خورده یا نه.

بچشون بعد اینکه گچ رو باز کردن باز پاش درد میکنه

من فکرکردم نکنه شکستگی بدجور داشته و بدجوش خورده یا هنوز جوش نخورده

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
😁 پس بیا تو این عکس دنبال شکستگی بگرد ببینیم یعد یک ماه جوش خورده یا نه. بچشون بعد اینکه گچ رو با ...

عزیزم این جاشه فک کنم فردا باز دنبال سی دی میگردم ببینم کجاست اونو ببینی راحت میتونی شکستگی رو تشخیص بدی 

..راستی اون زایدهی استخوانی که گفتی چجوری حل میشه البته از محل شکستگی به بالاست یکمی هم کیودی داره البته یکم

😁 پس بیا تو این عکس دنبال شکستگی بگرد ببینیم یعد یک ماه جوش خورده یا نه. بچشون بعد اینکه گچ رو با ...

تو عکس نمیرخشم دقیقا همون جاییه که علامت زدی من نمیتونم عکسشو اینجا بفرستم نمیاد، ولی همون جاست، دو تا استخون کامل کنار همن، باید با عکس اولیه مقایسه بشه ببینیم شکستگی با جابجایی بوده یا نه!!

ولی این وضعش خوبه،باز دکترش باید تشخیص بده که گچش باز بشه یا نه

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........

البته اون اوایل نمیگفت که درد داره بعد یه دوماه شبا میگه پام

عزیزم این جاشه فک کنم فردا باز دنبال سی دی میگردم ببینم کجاست اونو ببینی راحت میتونی شکستگی رو تشخیص ...

ببین گلم درهرصورت شکستگی مطمءنم که جوش خورده.

زائده استخوانی هم خیلی احتمالش کمه بوجود بیاد اگه باشه و اذیت بشه امپول میزنن توی اون قسمت تا برطرف شه

ولی من میگم زائده نیست

شاید التهاب تاندون پاشه

ولی خب بازم باید دید و لمسش کرد ببینی حالتش چه جوریه

تو عکس نمیرخشم دقیقا همون جاییه که علامت زدی من نمیتونم عکسشو اینجا بفرستم نمیاد، ولی همون جاست، دو ...

یک ماه بعد این عکس گچو باز کردن و دکتر گفته دیگه نیاز نیست عکس بگیری

بنظرم جابجایی نداشته چون توی نیمرخش دقیقا صافه و بدون جابجایی.

من میگم دردش طبیعیه وبخاطر سرما یا فعالیت زیاده.

چون استخونای بزرگ اگه شکستگی داشته باشن دیگه مثل اول نمیشن که 

اخرش درد رو دارن

ببین گلم درهرصورت شکستگی مطمءنم که جوش خورده. زائده استخوانی هم خیلی احتمالش کمه بوجود بیاد اگه باش ...

میگم مومیایی یا روغن دوسین دیگه نمالم دیگه اره پس احتمال داره که ایتخوان سازی بیشتر از حدش تحریک  شه و ضایده ایجاد شه؟

یک ماه بعد این عکس گچو باز کردن و دکتر گفته دیگه نیاز نیست عکس بگیری بنظرم جابجایی نداشته چون توی ن ...

خب پس، تو یه ماه صددرصد جوش خورده!!

طبیعیه دردش خب، طول میکشه تا خوب بشه!!

باز اگه خیلی اذیت کرد باید ببرنش پیش دکترش

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
اینه چیزیه که تونستم تو نیمرخش ببینم ولی باز با این کیفیت عکس نمیشه تشخیص قطعی داد

اره دقیقا همینه.

اخه عکسو که اون بیچاره با گچ گرفته کیفیتش پایین هست

این خانومم که با گوشی و اینجا میذاره دیگه واقعا هیچی از کیفیتش نمیمونه

ببین گلم درهرصورت شکستگی مطمءنم که جوش خورده. زائده استخوانی هم خیلی احتمالش کمه بوجود بیاد اگه باش ...

میگم خیلی بالاتر از شکستگی پاشه ...یه چیزی قد عدس یا کوچیکرتر دست که میزنی این ور اونور می ره

میگم مومیایی یا روغن دوسین دیگه نمالم دیگه اره پس احتمال داره که ایتخوان سازی بیشتر از حدش تحریک &nb ...

این اتفاق خیلی خیلی کم میفته و بیشتر واسه ضربه ها و شکستگیای شدید جلوی ساق پاست

فکرنمیکنم پسرت این باشه مشکلش.

روغنایی که میگی رو نمیشناسم ولی کلا روغن زیاد اثر خاصی نمیذاره چون فقط جذب پوست میشه به استخون نمیرسه که