2777
2789

پررنگم نبود یه روز درمیون اقدامتو داشته باش

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوبه که بیخیالین تو این شرایط

بخدا خانواده ها دارن دیوونمون میکنن، کاش یکمم اونا درک داشتن، اصلاااا درک نمیکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

شانس منه عکسه نیومد چرا

تو اصلا کاری به کیت نداشته باش، من دقیق روزای تخمک گذاری هم اقدام دارم نگرفته تا الان از بس استرس دارم، دکترا هم میگن از ده سیکل یک روز درمیون تا شونزده هیجده سیکل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه هرکی یچیز میگه یکی میگه یروز درمیون یکی میگه زیاد اقدام کنی کیفیت اسپرم میاد پایین نمید ...

یک روز درمیون درسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه هرکی یچیز میگه یکی میگه یروز درمیون یکی میگه زیاد اقدام کنی کیفیت اسپرم میاد پایین نمید ...

تغذیه شوهرت مناسب باشه سیگاری هم نباشه سنش هم زیاد نباشه هر روز هم اقدام کنی مشکلی نیست

در کل احتمال بارداری دو نفر ادم سالم توی هر بار تخمک گذاری 30 درصده یعنی حتی اگه همه چی هم خوب باشه و به موقع احتمالش هست بار اول باردار نشی