2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 38 پست

من عصبی ک میشم ناراحتی کلیه هم بهم دست میده کلیم تیر میکشه ناخن میکنم موهامو میکنم

دوتای دستام میلرزه

اصلا نمیدونم چه حالیم😭😭😭

من حتی توی خواب هم پاهامو یه عالمه تکون میدم😭😭

عموهام همشون مثل بابامنپدر بزرگ هم ندارم بدتراز همه چی ن پول دارم و نه اجازه ی بیرون رفتن باید فقط ب ...

دست روی دست نزار یه راهی پیدا کن

متاسفم که همچین مردایی هنوز هستن اینا همسراشون و دختراشونو دور از جون تو بدبخت میکنن زرنگ باش زبونش بگیر یا هر راهی مثلا بگو میخوام برم خیاطی یاد بگیرم پول ازش بگیر بگو برمیگردونم درست رو هم اون وسطا بخون...سخته ولی تسلیم نشو

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست روی دست نزار یه راهی پیدا کنمتاسفم که همچین مردایی هنوز هستن اینا همسراشون و دختراشونو دور از جو ...

کاش میشد...

این چیزا برای من مثه یه خواب شیرینه

میدونم ک بابام جز فوش دادن هیچی بلد نیس

به خواهرم ک ازدواج کرده و دوتاهم بچه داره هر روز پول میده اما بمن حتی ماهیانه ۱۰۰ تومن هم نمیده..

خیلی استعداد آرایشگری دارم چون از بچگی علاقه داشتم به این چیزا اما هزینه هیچیو ندارم و اجازه بیرون ر ...

خب اینکه استعداد داری خیلی خوبه عزیزم خب باید هر جوری شده راضیش کنی یا درس بخونی با اینکه بری سرکار میدونم که چقدر داره بهت سخت میگذره کسی هست که پدرت بهش اعتماد داشته باشه بهش بگی باهاش حرف بزنه حداقل بری توی آرایشگاه کار کنی؟

کاش میشد...این چیزا برای من مثه یه خواب شیرینهمیدونم ک بابام جز فوش دادن هیچی بلد نیسبه خواهرم ک ازد ...

متاسفم عزیزم امیدوارم بهترین ها واست رقم بخوره و راهی پیدا کنی تا بتونی همه چیز رو درست کنی..

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
خب اینکه استعداد داری خیلی خوبه عزیزم خب باید هر جوری شده راضیش کنی یا درس بخونی با اینکه بری سرکار ...

مرغش یه پا داره اصلا حرف کسی نیس

ایشالا بمیره بخدا میرم درسمو میخونم شده باشه گدایی کنم اما میرم درسمو میخونم😭😭

مرغش یه پا داره اصلا حرف کسی نیسایشالا بمیره بخدا میرم درسمو میخونم شده باشه گدایی کنم اما میرم درسم ...

درکت میکنم واقعاً چون خودم هم دارم با یکی از همین آدما زندگی میکنم ، هر جوری شده درست رو بخون آیندت رو بساز مطمئنم موفق میشی برای ما هایی که پدرایی اینجوری داریم تنها راه نجاتمون همین درس خوندنه چون اجازه کار هم نداریم پس تلاش کن برات دعا میکنم انشاءالله به همه ی آرزو هات برسی و موفق بشی امیدت رو از دست نده