2821
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 38 پست
آخ بمیرم برات میدونم چی میکشی وقتی تنها کسی که باید پناهمون باشه ولی شده باعث اضطرابمونمن که خودم هی ...

دقیقا بابای منم به مامانمم حتی ظلم کرده و میکنه تا یادم بوده خانواده مامانم حقی نداشتن بیان خونه ما یا مامانم هنوز تا هنوزه حقی نداره بره خونه مادرش یا برادراش و کلا فامیل هاش😔

نمیشه الان دیگه دیگه شده ۲۰ سالم و از دست بابام عصبی شدید گرفتم جوری ک ناخنامو میجوم موهامو میکنم چ ...

آخ دقیقاً مثل من که همش موهام رو میکنم و تیک عصبی گرفتم همش پام رو تکون میدم🥲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیشه الان دیگه دیگه شده ۲۰ سالم و از دست بابام عصبی شدید گرفتم جوری ک ناخنامو میجوم موهامو میکنم چ ...

همینجای زندگیه که باید یه کاری بکنی میتونی برو مدرسه بزرگسال ثبت نام کن و با حمایت مادری پدربزرگی بشین بخون دیپلم بگیر برو دانشگاه هر چیزی که علاقه داری دنبال کن الان اینترنت داشته باشی هر کاری میتونی بکنی

زرنگ زندگی خودت باش با مظلوم بودن بهت مدال نمیدن بدبخت میشی...ببخشید که رک گفتم خودت و زندگیت رو بگیر دستت و موفق شو درس بخون یه حرفه یاد بگیر و وقتت رو تلف نکن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
چرا عزیزم اجازه نداد؟؟

تا وقتی ک داداشم زنده بود اون خرجمو میداد خرج تا کلاس نهمم رو داد اما همین تا کلاس نهمم تموم شد داداشم فوت کرد

و بابامم هیچ هزینه ی تحصیلی بمن نداد😔

گفت نمیخاد بخونی درس میخای چیکار انقدر گریه کردم نزاشت ک نزاشت😔😔

همینجای زندگیه که باید یه کاری بکنی میتونی برو مدرسه بزرگسال ثبت نام کن و با حمایت مادری پدربزرگی بش ...

میدونم چی میگی خواهر بخدا خودمم به همه ی این راه حل ها فکر کردم اما اول ک میگم نمیزاره از خونه برم بیرون بعدم هیچ پولی ندارم هیچکسیم ندارم خواهرم و مامانم هست ک خواهرم کپ باباممه مامانمم بنده خدا با برجی ۵۰۰ تومن ک بابام بزور بهش میده میتونه چیکار کنه برام😭😭

تا وقتی ک داداشم زنده بود اون خرجمو میداد خرج تا کلاس نهمم رو داد اما همین تا کلاس نهمم تموم شد دادا ...

خدا رحمتش کنه عزیزم🖤

میدونم درکت میکنم که چه حس بدیه که یکی مانع و سد راهت شده درست مثل خودم🥲، میتونی یه مهارت یاد بگیری؟

دقیقا بابای منم به مامانمم حتی ظلم کرده و میکنه تا یادم بوده خانواده مامانم حقی نداشتن بیان خونه ما ...

نمیدونم واقعاً اینجور مردا چرا فکر اون دنیا رو نمیکنن میخوان جواب خدا رو چی بدن🥲

خدا رحمتش کنه عزیزم🖤میدونم درکت میکنم که چه حس بدیه که یکی مانع و سد راهت شده درست مثل خودم🥲، میتو ...

خیلی استعداد آرایشگری دارم چون از بچگی علاقه داشتم به این چیزا اما هزینه هیچیو ندارم و اجازه بیرون رفتن همندارم

بابام نشسته تا بلکه یه مرد پول داری بیاد منو برداره ببره هرچی میگم بابا تو میدونی دل من پیشه کی گیره نکن این کارا اما هرچی فوش هس بهم میده😭😭

میدونم چی میگی خواهر بخدا خودمم به همه ی این راه حل ها فکر کردم اما اول ک میگم نمیزاره از خونه برم ب ...

یه کار تو محیط زنانه پیدا کن و نصف روز درس بخون حیفه جوونیت اینطوری بگذره عمویی پدربزرگی که باهاش حرف بزنن سنت میره بالا دیگه دیر میشه فقط تو انتخاب همسر خیلی دقت کن در آینده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
یه کار تو محیط زنانه پیدا کن و نصف روز درس بخون حیفه جوونیت اینطوری بگذره عمویی پدربزرگی که باهاش حر ...

عموهام همشون مثل بابامن

پدر بزرگ هم ندارم

بدتراز همه چی ن پول دارم و نه اجازه ی بیرون رفتن باید فقط بمیرم همین

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز