2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

245 بازدید | 19 پست

بچه ها من تازه عضو شدم خیلی نگرانم لطفا اگه تجربه یا اطلاعی دارین بگین.کسی هس قبل هفته 35زایمان داشته باشه و طبیعی زایمان کرده باشه??واینکه برا بچه مشکلی پیش نیومده?

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مشكلت چيه عزيزم  كه نكرانه زايمان. زودرس هستي؟ هفته چند هستي؟

الان هفته 33ام چند روز پیش همش احساس خیسی شدید داشتم البته امروز نسبت ب قبل بهترم شکمم خیلی سفت میشه نی نیمم همش حس میکنم ب لگنم یچیزایی بین واژن و مقعد فشار میاره

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد

ن دکتر سونو نوشت که فردا قراره بگیرم چیزیم نداد

من ۳۳ هفته زایمان کردم کیسه ی ابم پاره شده  سزارین ۳قلو داشتم البته

ماشاالله خداحفظشون کنه