2777
2789
عنوان

حالم بده 😭😭😭

168 بازدید | 28 پست

اگه روغن نباشه با چی غذا درست کنیم؟

چی میشه عاقبتمون؟این افسردگی که الان دارم رو تو دوران جنگ این قدر نداشتم این از جنگ برام بدتره

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو آرزوی من از خدا هستی🩷🤰🥹افراد افراطی و پیکمی صرفا تو تاپیک من شرکت نکنن. من مرد زن ستیز نیستم چون صرفا بنظرم مردا در حد ستیز نیستن👍 همونقدر راجع به چرا ازدواج نمیکنی چرا بچه نمیاری بیشعوریه اینکه بگین چرا ازدواج کردی بچه دار شدی هم بیشعوریه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

میاد تو بازار.....همینجوری که نمیمونه

میاد با چندین برابر قیمت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو آرزوی من از خدا هستی🩷🤰🥹افراد افراطی و پیکمی صرفا تو تاپیک من شرکت نکنن. من مرد زن ستیز نیستم چون صرفا بنظرم مردا در حد ستیز نیستن👍 همونقدر راجع به چرا ازدواج نمیکنی چرا بچه نمیاری بیشعوریه اینکه بگین چرا ازدواج کردی بچه دار شدی هم بیشعوریه

الان با افسردگی پیش ببری مشکل حل میشه؟

استرس بکشی قوطی های روغن پر میشن؟برمیگردن به قفسه ها؟

نگران چیزی باشین که دست ماهاست با این استرس کارتون به دکتر و بیمارستان نکشه ایشالا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بابا فکرشو نکن،چند سال قبلم مگ همینطوری نبود چیشد بعدش؟؟این روزا میگذرن سریع بفکر سلامتی خودت باش

ولی میترسم این بارم مردم بازی بخورن موفق نشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان با افسردگی پیش ببری مشکل حل میشه؟استرس بکشی قوطی های روغن پر میشن؟برمیگردن به قفسه ها؟نگران چیز ...

استرس که ندارم والا یع حالی دارم انگار مرده متحرکم هیچی دیگه برام مهم نیست دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پایان شب سیه نزدیک است

ولی بعد از هر زمستونی یه بهاری هست🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استرس که ندارم والا یع حالی دارم انگار مرده متحرکم هیچی دیگه برام مهم نیست دیگه چیزی برای از دست داد ...

والا چی بگم زندگی با امیدواری و حال خوب هم میگذره

با استرس و حال خراب هم میگذره

تفاوت تو دیدگاه ماست

خودتو مریض نکن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
والا چی بگم زندگی با امیدواری و حال خوب هم میگذره با استرس و حال خراب هم میگذره تفاوت تو دیدگاه ماست ...

آدم اصلا میترسه بره خرید کنه

اصلا افسردگی حاد میگیرع

1
5
10
15
20
25
30
35
40