2777
2789
عنوان

حالم بده 😭😭😭

164 بازدید | 28 پست

اگه روغن نباشه با چی غذا درست کنیم؟

چی میشه عاقبتمون؟این افسردگی که الان دارم رو تو دوران جنگ این قدر نداشتم این از جنگ برام بدتره

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

میاد تو بازار.....همینجوری که نمیمونه

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان با افسردگی پیش ببری مشکل حل میشه؟

استرس بکشی قوطی های روغن پر میشن؟برمیگردن به قفسه ها؟

نگران چیزی باشین که دست ماهاست با این استرس کارتون به دکتر و بیمارستان نکشه ایشالا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بابا فکرشو نکن،چند سال قبلم مگ همینطوری نبود چیشد بعدش؟؟این روزا میگذرن سریع بفکر سلامتی خودت باش

ولی میترسم این بارم مردم بازی بخورن موفق نشن

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

میاد با چندین برابر قیمت

عیب نداره بالاخره که میاد و میتونیم غذا درست کنیم.....................دیگه چه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

الان با افسردگی پیش ببری مشکل حل میشه؟استرس بکشی قوطی های روغن پر میشن؟برمیگردن به قفسه ها؟نگران چیز ...

استرس که ندارم والا یع حالی دارم انگار مرده متحرکم هیچی دیگه برام مهم نیست دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم

استرس که ندارم والا یع حالی دارم انگار مرده متحرکم هیچی دیگه برام مهم نیست دیگه چیزی برای از دست داد ...

والا چی بگم زندگی با امیدواری و حال خوب هم میگذره

با استرس و حال خراب هم میگذره

تفاوت تو دیدگاه ماست

خودتو مریض نکن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
والا چی بگم زندگی با امیدواری و حال خوب هم میگذره با استرس و حال خراب هم میگذره تفاوت تو دیدگاه ماست ...

آدم اصلا میترسه بره خرید کنه

اصلا افسردگی حاد میگیرع