2777
2789
عنوان

دردای زندگیم به استخونم رسیده

171 بازدید | 17 پست

دیگه تحمل ندارم

از خدا مرگ خودم و بچمو می خوام

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز از فشار عصبی بدنم سست شد

انگار بدن نداشتم

پسرم اذیتای شدید داره این قدر گریه کردم این قدر جیغ زدم گفتم خدایا اگر این بچه می خواد ازار بینه بگیر ببرش خودت راحت کن این بچه رو هم راحت کن

گفتم چرا ما رو نمیبینی

پسرم ۲ ساعت تمام گریه خیلی وحشتناک کرد میگفت خونه داره من می خوره بچم روحی مریضه افسردگی داره تحت نظر روانپزشکه داروهای قوی می خوره

خودد دوقطبیم دارو می خورم. فیبرومیالژی دارم بدن دردایی که به مرز خودکشی میرسوندتت

۱۲ سالشه پسرم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

باید یه مدت بیمارستان روان بستری میشد

داروهاش فیل رو زمین میزنه

من دیگه ۸ ساله داغونم واقعا دیگه کشش ندارم به خودکشی فکر میکتم

امروز از فشار عصبی بدنم سست شدانگار بدن نداشتمپسرم اذیتای شدید داره این قدر گریه کردم این قدر جیغ زد ...

بمیرم برات کاش یه دکتر خوب میبردیش دکتر و نوع دارو خیلی موثره بعضی وقتا برو بیرون پارکی جایی یه کم انرژی بگیری درکت میکنم خیلی سخته واقعا😔

باید یه مدت بیمارستان روان بستری میشد داروهاش فیل رو زمین میزنه من دیگه ۸ ساله داغونم واقعا دیگه کشش ...

دوست من دقیقا این مشکلات داشت البته اون با شوهرش هم خیلی مشکل داشتن دعا نویس براش یه دعا نوشت خوب شدن میگف طلسم از خونمون پیدا کردیم

باید یه مدت بیمارستان روان بستری میشد داروهاش فیل رو زمین میزنه من دیگه ۸ ساله داغونم واقعا دیگه کشش ...

اصلا این حرف و نزن بالاخره سختی که همیشه نمیمونه شاید سنس بالاتر بره بهتر بشه یا درمان بشه کلا

چرا زندگی زوی خوشش نشونمون نمیده

خونمون غم زدست

خونه یی که همه ارزو دارن داشته باشنش ببینی مثل مستراح

یا بدن درد نمیزاره کار انجام بدم یا اون حسش هست پسرم اذیت داره و باید پا به پاش گریه کنم

یه روزایی هم خودم میرم تو فاز غم

دوست من دقیقا این مشکلات داشت البته اون با شوهرش هم خیلی مشکل داشتن دعا نویس براش یه دعا نوشت خوب شد ...

به ما هم گفتن طلسمه

می تونی یه خواهری کنی ازش شماره ی دعانپیسه رو بگیری

تو رو خدا من رو نجات بده

بمیرم برات کاش یه دکتر خوب میبردیش دکتر و نوع دارو خیلی موثره بعضی وقتا برو بیرون پارکی جایی یه کم ا ...

بهترین دکتر میربم