2777
2789
آخی طفلی حاتمی کیا

عزیزم بخدا حاتمی کیا پسر خاله من نیس هرچیم بشه واسه من فرقی نداره ولی خب وقتی خودش اینطوری گفته تهمت نزنیم بهتره

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
عزیزم بخدا حاتمی کیا پسر خاله من نیس هرچیم بشه واسه من فرقی نداره ولی خب وقتی خودش اینطوری گفته تهمت ...

میدونم اما من سنم و تجربم میگه اینها  ثابت کردن که هیچوقت صادق نیستن 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون فیلمه رو ندیدین ک مَرده سرشون داد و بیداد میکرد میگفت این مسخره بازیاچیه مسئول این گ و ه بازیا کیه؟

اون فیلمه رو ندیدید زنه پاشد ب حاتمی کیا گفت در شأن من ایرانی نبود.. ازتون ناراحتیم

خب راجع به جریانی که اطلاع ندارین چرا میگین مردم از یه نمایش مسخره الکی ترسیدن اگه همه خوشحال و خند ...

من اصلا نمیخوام دفاع کنم من میگم اقاجان هیچکس فکر نکرده داعش اومده اونجا همه میدونستم قراره نمایش داعش باشه ما هم رفتیم که ببینیم همین.چرا متوجه نمیشید؟میگم مردم اطلاع داشتن اصلا خیلیا اومده بودن که ببینن.چطوری توضیح بدم؟عجبا

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)
من اصلا نمیخوام دفاع کنم من میگم اقاجان هیچکس فکر نکرده داعش اومده اونجا همه میدونستم قراره نمایش دا ...

عزیزم همه میدونستن نمایشه اما این چه نمایشیه؟؟؟ 

خانم باردار این صحنه رو ببینه یا بچه های کوچولو چه اتفاقی واسشون میفته؟ اصل کار اشتباست ایده اشتباست 

عزیزم همه میدونستن نمایشه اما این چه نمایشیه؟؟؟  خانم باردار این صحنه رو ببینه یا بچه های کوچو ...

کجا همه میدونستن بابا؟ با همه عابران و رهگذرها هماهنگ کرده بودن؟ هر چی میشنوید باور نکنید عزیزم

کجا همه میدونستن بابا؟ با همه عابران و رهگذرها هماهنگ کرده بودن؟ هر چی میشنوید باور نکنید عزیزم

میدونم عزیزم درست میگین کسی در جریان نبوده من در پاسخ دوستمون میگم به فرض میدونستن خب این چه حرکتیه آخه

من اصلا نمیخوام دفاع کنم من میگم اقاجان هیچکس فکر نکرده داعش اومده اونجا همه میدونستم قراره نمایش دا ...

دوست عزیز. اصل این کار اشتباهه. چه با اطلاع چه بی اطلاع. بعد بوتیکا خبر داشتن کارگردان خودش خبر نداشته؟ بدتر از اون. هموطنایی هستن که میان میگن خوب شد ترسیدن ملت تا قدر بدونن. 😐

چرا اینجوری شدیم ما

فیلمهای متعددی که پخش شده پس چی میگه 

شما شهربازی هم که بری هیجان داره مردم جیغ و داد میزنن.من خودم اگه بودم جیغ میکشیدم

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)

من اگر اونجا بودم جوری میخوابوندم زیر گوششون که قدرت شنوایشون رو از دست بدن نه اینکه بخندم و عادی رد بشم از کنار این مسئله

شما شهربازی هم که بری هیجان داره مردم جیغ و داد میزنن.من خودم اگه بودم جیغ میکشیدم

😓😓😓😨😨😨😨

هیجان شهربازی رو با مردم هراسی برابر میدونید 😂😂حرفی ندارم😑😑

دوست عزیز. اصل این کار اشتباهه. چه با اطلاع چه بی اطلاع. بعد بوتیکا خبر داشتن کارگردان خودش خبر نداش ...

اون افراد دارن از ظلم واضح دفاع میکنن خدایی هست به وقتش....

من بودم اونجا فحش کششون میکردم 

الان ما کلی مشکلات داخلی داریم 

چرا کسی غصه اونارو نمیخوره 

اب زاینده رود خشک شد

اهواز با خاک مدفون شده

خاک سرخ هرمز رو دارند کامیون کامیون به عرب ها میفروشند

الان اگه خیلی وطن دوسته بیاد از اینا فیلم بسازه

مردک خود فروخته

خوشحال و شاد و خندانم .................... قدر دنیا رو میدانمممممم :)))))))))))))))))))