2777
2789

بقيه رو نميدونم ولي من خودم باديدن اينا سكته ميكنم حتي اگه ساختگي باشه

اينا اگه به فكر مردمن كنسرتي چيزي بذارن بلكه مردم شادبشن بااين وضعيت گروني 

والا مارو از داعش میترسونند

ما از دوره ابتدایی با یه سری معلم و ناظم و مدیر دیوونه سر و کله زدیم و بزرگ شدیم

دانشگاه هم مسئولین حراست از حجالتمون دراومدن

تو کوچه خیابون هم گشت ارشاد

اعتراض هم بکنیم با موتور های نینجا و باتوم میان به استقبالمون

الان واقعا باید از داعش بترسیم

برو جمع کن عمو

من بودم میزدم میکشتمشون میگفتم داعش بودید دیگه من از خودم دفاع کردم

خوشحال و شاد و خندانم .................... قدر دنیا رو میدانمممممم :)))))))))))))))))))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😓😓😓😨😨😨😨 هیجان شهربازی رو با مردم هراسی برابر میدونید 😂😂حرفی ندارم😑😑

خب خداروشکر که حرفی ندارید

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)

🍷🗡 کشور شگفتی ها!

#احسان_محمدی

1⃣ دو هفته پیش در حاشیه مراسم قرعه کشی در برج سلمان مشهد که از قرار معلوم موسیقی زنده داشت و مردم زیادی دست زدند و #خوشحالی کردند، معاون مدیر کل و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد دستگیر و چند روز بازداشت شد.

2⃣ یک گروه در لباس و آرایش گروه منفور #داعش با شمشیر و اسلحه وارد مجتمع کورش شده و با داد و فریاد بخشی از مردم را ترسانده اند. صدای گریه کودکان #وحشت_زده دل آزار است.

اما عده ای از این کار دفاع می کنند و می گویند قدر عافیت و امنیت را بدانید!

3⃣ می گویند از #مولانا پرسیدند: "شراب؛ حلال است یا حرام؟"

جواب فرمود: "تا که خورَد!"

◀️ این "تا که خورَد"، "تا که کُند"، "تا که گوید" اصل ماجرا در #ایران است، باقی حرف ها خیلی مهم نیست!

🖋 @ehsanmohammadi95

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.
عزیزم همه میدونستن نمایشه اما این چه نمایشیه؟؟؟  خانم باردار این صحنه رو ببینه یا بچه های کوچو ...

خب خداروشکر بالاخره یکی منظور منو فهمید اره برای خانومای باردار و بچه ها سم بود اما اطلاع رسانی شده بود همین

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)
خب خداروشکر بالاخره یکی منظور منو فهمید اره برای خانومای باردار و بچه ها سم بود اما اطلاع رسانی شده ...

به امضام ارجاعت میدم 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.