2777
2789
عنوان

کی حامله بشم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 36 پست

واي ول كن تروخدا چيو راحت بشي؟؟

يساله ازدواج كردم ٤ سال ديگه ميارم تازه اونم شايد

بزار يسال بگذره

از اخلاق شوهرت مطمين شو تنهاييتونو داشته باشين بعد اگر آماده بودي يه فرد ديگه رو به اين دنيا بيار كه خوب تربيتش كني

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر خودم که میگم خیلی زوده. الان این حرفا که میزنن که رحمت خشک میشه یعنی چی . من دوستم از وقتی عقد کردن باهم رابطه داشتن بعد 7 سال اقدام به حاملگی کرد و حامله شد .

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

برو دكتر چكاپ بده اول ببين ويتاميني هورموني چيزي خدايي نكرده كم وزيتد نيست كه و اينكه اصلا زمانش مشخص نيست امكان داره ماه اول باردار شي امكان داره يكسال طول بكشه حالت طبيعيش واگه مشكلي نداشته باشي 

😎😎
نظر خودت مهمه وبس

در خطاب به امضات

من گوشیم و ۹۰درصد وسیله های خونم ایرانیه‌

افتخار میکنم.

حمایتمم کاملا دلی بوده و در کنارش شدیدا توجیه عقلانیم.

«رضوانه ام»... جانبازی برای ما شیرین است... لیک تا نستانیم نبازیم

عزيزم طبيعي پيش گيري كن يكي دو سال بعد باردار بشو ك مزه بده ب شوهرتم.بذار اونم تو كف پدر شدن يكم بمونه ك بعد هواتو بيشتر بگيره و از نظر جنسي تقريبا أرضا بشيد چون تو بارداري رابطه هست ولي ب دليل فرم زن باردار خيلي نميشه با كيفيت أجراش كرد .

من خودم 22 سالمه شوهر29

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
عزيزم طبيعي پيش گيري كن يكي دو سال بعد باردار بشو ك مزه بده ب شوهرتم.بذار اونم تو كف پدر شدن يكم بمو ...

ایولا واقعا خوشم اومد اصلا به این چیزا فکر نکرده بودم

نظر خودم که میگم خیلی زوده. الان این حرفا که میزنن که رحمت خشک میشه یعنی چی . من دوستم از وقتی عقد ک ...

رحمت خشک میشه😨😨😨 کی اینو گفته واقعاااا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ایوای خیلی زشته که آدم به حرف اطرافیانش گوش نده😂خب میگن باردار شو باردار شو دیگه چی مهم تر از حرف اطرافیان ول کن عقیده خودت وخونوادتو😂😂😂

الان خوبه نظرم؟؟

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

ول کن بابا من ۴ ساله خونه دارم جادیم و خیلی های دیگه بم کلی حرف میزنن 

یکی میگه تو چاقی نمیتونی بچه دار شی 

یکی میگه  چسبندگی پیدا میکنی 

من هیچ کدومشم نمیدونم چیه و چرا 😂 بی خیال

آدم یخ وقتی یکیو میاده تو این دنیا که بدونه میتونه براش مادر یا پدر خوبی باشه  

من به تنگ آمده ام از همه چیز ، بگدارید هواری بزنم 😔😔😔