2777
2789
عنوان

کی حامله بشم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 36 پست
در خطاب به امضات من گوشیم و ۹۰درصد وسیله های خونم ایرانیه‌ افتخار میکنم. حمایتمم کاملا دلی بوده و ...

کار خوبی کردی عزیزم😊

من منظورم انتقاد به اجبار در این زمینه اس وگرنه منم کلی از چیزای جهیزیه ام ایرانیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

هر وقت ک فک کردی ب عنوان مادر میتونی ی بچه خوب عاقل ومفید  تحویل  جامعه بدی و از مخارجش تو اینده مطمئن بشی از نظر من  مسئولیت خیلی سنگینیه مادر شدن باید خیلی روش فکر کرد من ک سه ساله ازدواج کردم حالا حالاها بهش فک نمیکنم

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم غمم گرفته اصلا دلم بچه نمیخواد فعلا 

😥😥😥😥😥

نمیدونم کی بیارم البته خدا هر وقت صلاح بدونه خودش میده 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
ایولا واقعا خوشم اومد اصلا به این چیزا فکر نکرده بودم

خيلي مهمه.بذار شوهرت دلش بخاد هي بگه بعد.دو سال بعد خوبه ب نظرم.ميدوني چرا.چون ادم اول هاي زندگي با شوهرش يكم كشمكش داره اگه باردارم بشي بده و ي سري چيزها واسش جذابيت داره  مثل رابطه و پوزيشن هاي مختلف.هروقت ك ديگه يكم تكراري و يكنواخت شد تقريبا اون موقع.من خودم بعده دو سال و نيم.

کار خوبی کردی عزیزم😊 من منظورم انتقاد به اجبار در این زمینه اس وگرنه منم کلی از چیزای جهیزیه ام ای ...

هیچ‌چیزی زورکیش خوب نیست.

فیل تر تلگ رامم کاملا مسئله امنیتیه. همین حمله تروریستی مجلس ؛ داعش از طریق تل با هم در ارتباط بودن

سوال اینه؛ این اپلیکیشن چه ویژگی ای داره که داعش تو حمله تروریستی فرانسه؛ انگلیس؛ ایران و ... ازش استفاده کرده . میدونید که چقدررر سطح امنیت این جور کارا باید بالا باشه؛ و البته چرا بعد تل؛ میزان جرایم سایبری اینقدر زیاد شده؟!

بارها از دروف خواستن (چه روسیه چه بقیه) که این ویژگی سکرت چت و... رو برداره. ولی گوش نکرد. مدامم کشور به‌کشور محل زندگیشو تغییر میده. اصلا یجای کارش میلنگه این بشر

«رضوانه ام»... جانبازی برای ما شیرین است... لیک تا نستانیم نبازیم
هیچ‌چیزی زورکیش خوب نیست. فیل تر تلگ رامم کاملا مسئله امنیتیه. همین حمله تروریستی مجلس ؛ داعش از طر ...

من در زمینه تل گرام اصلا قبول ندارم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من در زمینه تل گرام اصلا قبول ندارم

من خیلی فیلم هالیوودی میبینم ینی فیلم بازم متاسفانه. روزی یه دونه سینمایی. خیلی از سریالاشونم انلاین میبینم. تا این حد

از فیلم ۳۰۰و بازیگراش و داستانش اطلاع کامل دارم.

وقتی دروف گفت فیلم‌مورد علاقش ۳۰۰ـه. ازش متنفر شدم. قبل فیل تر و این بحثا حذفش کردم. والسلام.

به نظر شما هم احترتم کتمل میذارم بقچه جان

«رضوانه ام»... جانبازی برای ما شیرین است... لیک تا نستانیم نبازیم