2821
2789
عنوان

فاز منفی

92 بازدید | 9 پست

خانوما من ی مدت دچار وهم شدم هرچی خبر بد و ناگوار میشنوم یا مریض میبینم یا حادثه دیده سریع خودمو خانوادمو جای اونا میزارم و میگم اگه سرمن میومد این بلا چی! یا نکنه سر منم بیاد! نکنه میخاد پیش بیاد هشدار بهم داده شده... راه میرم صدقه میدم دعا میخونم ایناش خوبه ولی چون از رو استرسه حالمو بد میکنه. و اصلا ی وضعی ک قابل وصف نیست. بخاطر همینم وسواس فکری رو خانوادم گرفتم و فوبیای از  دست دادنشون یا مریضیشونو دارم. خیلی بده اینجوری چکار کنم ب نظرتون چرا اینجوری شدم، کسی مثل من هست؟؟ 😒😒😒

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

منم اینطوری بودم عموم فوت شد دست برداشتم البته دور از جون شما.میخوام بگم سعی کن کمش کنی

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

خیلیا مثل تو هستن. راه حلش اینه که بتونی ذهنتو کنترل کنی. همون اول که فاز منفیت داره شروع می شه جلوشو بگیر. با خودت بگو حال پدر و مادرم و بقیه خوبه و اگه اتفاق غیر مترقبه ای رخ نده سال ها سالم و سرحال کنارم زندگی می کنن. یاد بگیر ذهنتو کنترل کنی. سخت نیست. یه ذره اراده می خواد. کسایی که همش غصه می خورن یا افسردگی می گیرن ذهنشونو ول می کنن که هر طرفی می خواد بره. باید یه جایی جلوشو بگیرین. فکرای خوب بکن. کم کم ذهنت عادت می کنه خوب فکر کنه و مثبت ببینه. دنبال خبرای بد نگرد. اگه تیتری دیدی نرو بخون. ازشون فاصله بگیر.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیا مثل تو هستن. راه حلش اینه که بتونی ذهنتو کنترل کنی. همون اول که فاز منفیت داره شروع می شه جلوش ...

اولا ممنون ک وقت گذاشتی بعدشم راست میگی همش میرم خبرای بدو میخونم بدو بدو.... احساس می‌کنم خیلی ضعیفم درصورتی ک قبلا اصلا اینجوری نبودم... شاید از وقتی مادر شدم حساس شدم الان دومیم تو راهه یسره میگم این مريضیو نداشته باشه اینجوری نشه مثل فلانی نشه نمیره خفه نشه تو شکمم... اصلا داغونم

یه صلوات مهمونم کن 🙏  
اولا ممنون ک وقت گذاشتی بعدشم راست میگی همش میرم خبرای بدو میخونم بدو بدو.... احساس می‌کنم خیلی ضعیف ...

ببین این فکرا رو هر چی تقویت کنی بیشتر و قوی تر می شن. به چشم یه دشمن بهشون نگاه کن...خیلی راحت می تونی ضعیفشون کنی. بهشون اجازه نده شروع بشن. تا خواستن شروع بشن حواس خودتو پرت کن. خودتو سرگرم یه کاری بکن. یه چیزی بخون. یه آهنگی گوش کن...مسخره شون کن. با خودت بگو و تکرار کن که هیچ اتفاق بدی نمیفته. همه چی عالی پیش می ره. یه آینده ی خوب رو تو ذهنت ترسیم کن که همه ی عزیزانت کنارت هستن.

خیلی خوب می دونم که این فکرا چطوری روحیه ی آدمو خراب می کنن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

من مجرد که بودم اینجوری میشدم‌ هی میگفتم نکنه بلایی سر بابا مامانم بیاد بالشت و پتومو بر میداشتم‌میرفتم پایی پاشون میخوابیدم نصف شب. یه دوره داشت گذشت.

شما هم چوح بارداری شاید حساس شدی. من که خودم داعون شدم تو بارداری از وسواس فکری برا بچه م فقط دعا میکنم ۷ هفته ای که مونده بگذره

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
من مجرد که بودم اینجوری میشدم‌ هی میگفتم نکنه بلایی سر بابا مامانم بیاد بالشت و پتومو بر میداشتم‌میر ...

وای اره فکر وخیال بد لذت این روزا رو ازم گرفته

یه صلوات مهمونم کن 🙏  
ببین این فکرا رو هر چی تقویت کنی بیشتر و قوی تر می شن. به چشم یه دشمن بهشون نگاه کن...خیلی راحت می ت ...

ممنونم سعیمو میکنم خداکنه بتونم... 

یه صلوات مهمونم کن 🙏