2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیییییی دلم پره از همه چی از آدم بدی که اومد خواهرمو دو سال سرکار گذاشت بعد متوجه شدیم زن داره و بچه کل زندگی خواهرمو بالا کشید هرچی پول طلا داشت خواهری که یتیم بزرگ شده بعد از اون دیگه ازدواج نکرد مجرد مونده سنش بالا رفته با مادری که پیره نمیدونیم سلامت هست یا نه با برادرانی که ۲۴ساعته فحاشی میکنن بهمون خستم روحم جسمم کاش بخوابم بیدار نشم سنی انچنانی ندارم نصف موهام سفیده

هیییییی دلم پره از همه چی از آدم بدی که اومد خواهرمو دو سال سرکار گذاشت بعد متوجه شدیم زن داره و بچه ...

آخ عزیز دلم نمیدونم چی بگم واقعا فقط به دلت نگاه کنه

و یه معجزه ی بزاره وسط زندگیت و همه چیو درست کنه

میدونم عزیزم مشکلات به سن نگاه نمیکنه باعث میشه از پا بیفتی...💔

آخ عزیز دلم نمیدونم چی بگم واقعا فقط به دلت نگاه کنه و یه معجزه ی بزاره وسط زندگیت و همه چیو درست کن ...

مممنونم عزیزم دلت پاکه دعا کن لااقل مادرم سالم باشه بخدا شرایط سختی از نظر روحی دارم ممنونم منم به نیتت صلوات و آیت الکرسی میخونم

آخ عزیز دلم نمیدونم چی بگم واقعا فقط به دلت نگاه کنه و یه معجزه ی بزاره وسط زندگیت و همه چیو درست کن ...

مممنونم عزیزم دلت پاکه دعا کن لااقل مادرم سالم باشه بخدا شرایط سختی از نظر روحی دارم ممنونم منم به نیتت صلوات و آیت الکرسی میخونم

مممنونم عزیزم دلت پاکه دعا کن لااقل مادرم سالم باشه بخدا شرایط سختی از نظر روحی دارم ممنونم منم به ن ...

ایشالله به حق بزرگی خدا مادرت سلامت باشه و سایه اش همیشه بالا سرت باشه❤️

ماه قبل لیزر لک کردم، دیروز رفتم دکتر که ببینه، گفتن دستگاه جواب نداده فقط کمرنگ شده:))لک های شیری قهوه ای زد رو کل بدنم حتی صورتم و.. گفتن ارثیه درصورتی که هیچدوم از خانوادمون اینجوری نیستن.

نامه دادن برم پیش همکارشون، با دستگاه دیگه امتحان کنن.. دکتر هم بیشتر نا امیدم میکرد.گفت خیلی سخت جواب میده... یا کمرنگ میشه، یا پررنگ میشه و بدتر قبل میشه، یا خوب میشه. درکل گفتن خیلی سخت جواب میده دستگاه لیزر برای لک های شیری قهوه ای

امتحان کردم..ولی باز گفتن ماه دیگه برم.

دوست دارم پوستم خوب بشه دیگه بریدم،،

و به چیزی که هفت سال توی دلمه منتظرشم برسم.. خیلی صبرکردم بابتش:))

ماه قبل لیزر لک کردم، دیروز رفتم دکتر که ببینه، گفتن دستگاه جواب نداده فقط کمرنگ شده:))لک های شیری ق ...

وای خیلی سخته ولی متاسفانه من در این زمینه اطلاعاتی ندارم دوستان اگه

کسی میدونه به دوستمون کمک کنه

وای خیلی سخته ولی متاسفانه من در این زمینه اطلاعاتی ندارم دوستان اگه کسی میدونه به دوستمون کمک کنه

سختیش اینجاییه که دیگه اعتماد بنفس نداری خودتو با دیگران مقایسه میکنی

و همش مورد تمسخر دیگران قرار میگیری، بریدی فقط دنبال اینی خودتو تموم کنی نباشی...

شدیدا به دعا نیاز دارم، دعام کن، ممنونم

سختیش اینجاییه که دیگه اعتماد بنفس نداری خودتو با دیگران مقایسه میکنیو همش مورد تمسخر دیگران قرار می ...

میدونم عزیزم این چیزا باعث میشه اعتماد بنفس آدم کم بشه

ولی سعی کن نزاری این اتفاق بیفته و به خودت بگی بلاخره درست میشه

ایشالله درست میشه و خوشگل تراز قبل میشی نگران نباش ❤️

میدونم عزیزم این چیزا باعث میشه اعتماد بنفس آدم کم بشه ولی سعی کن نزاری این اتفاق بیفته و به خودت بگ ...

از چهارماهگیم این لک ها زده.. دیگه کم اوردم نمیتونم ادامه بدم، دیروز وقتی این حرفارو شنیدم اشکام سرازیر شد.. دکتر هم بیشتر نا امیدم میکرد.

فداتشم🥲

از چهارماهگیم این لک ها زده.. دیگه کم اوردم نمیتونم ادامه بدم، دیروز وقتی این حرفارو شنیدم اشکام سرا ...

درست میشه میدونم ناراحتی ولی اینو بدون شاید خدا داره صبرتو میسنجه پس ناامید نشو

خدا درست میکنه توکل کن به خدا

درست میشه میدونم ناراحتی ولی اینو بدون شاید خدا داره صبرتو میسنجه پس ناامید نشوخدا درست میکنه توکل ک ...

نذر کردم،، نمازامو سعی کردم سروقت بخونم، چله برداشتم.. دیشب وقتی چنین اتفاقی افتاد حتی نمازمم نخوندم:))

انشاالله که درست بشه:))