2777
2789
عنوان

توروخدا کمکککک

190 بازدید | 7 پست

الان دوهفته هست اومدم خونه مادرم یک هفته هست سرکلاژ کردم دکتر گفته باید استراحت کنی مادر شوهرم میدونه ولی یکبار نگفته بیا یه شب خونه ما بمون یکبار فقط برا شام دعوت کرده از اون طرف به حاضرین اصلا نگفته من عمل کردم درصورتی که هر چی میشه از اونا میاد به من میگه حتی برادر شوهرم پشتشو عمل کرده بود ما با پدر مادرم رفتیم عیادت ولی اون اصلا نگفته بهشون.مشگل اصلیام شوهرمه تا بهش میگم دعوا میکنه میگه مادر من یه صلاحی دونسته که به جاری نگفته و دعوتت نکرده.من اگه یه تعارف هم میکرد راضی بودم چه کار کنم تازه تو ۶ماهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دیگه چقد بیکاری، عوض اینکه از خودت مراقبت کنی تا بچت صحیح و سالم به دنیا بیاد، سلامتی خودت و بچت رو ول کردی، چسبیدی به اینکه مادرشوهر چرا به فلانی نگفته که تو سرکلاژ کردی، سرکلاژ عیادت نمیخاد، سرکلاژ استراحت میخاد، ضمنا چقد مشتاقی با این وضعیتت بمونی خونه مادرشوهر، زنداداش من سرکلاژ کرد تا زایمان بی حرف و حدیث و بدون توقع از این و اون بدون سخن چینی و... موند خونه ی مادرش با آرامش، دنبال زیربغل مار نگرد، ساکت و آروم بمون خونه ی مادرت تا زایمانت