2777
2789
عنوان

کارت حافظه گوشی

24 بازدید | 5 پست

سلام دوستان..از دیروز رم گوشیم نمیخونه؛ انداختمش توی گوشیه بقیه دیدم سالمه و عکس و فیلمام بالا میاد...از طرفی فکر کردم گوشیم خراب شده ولی دیدم بقیه رم هارو ک انداختم توی گوشیم باز میکنه...والا الان گیج شدم😂راهی هست بالا بیاد؟ چون خود رم خداروشکر سالمه

ممکنه یکم طول بکشه

صد بار انداختم و در آوردم تو گوشیم ولی خب نمیخونه...گوشیم فروشی گفت توی گوشی هرکس که خوند از اونجا انتقال بده توی هارد یا فلش ...اما همه اطلاعات شو توی گوشیم نیاز دارم نمیخوام توی فلش باشههه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

محتویات کارت حافظه را روی کامپیوتر ، لپتاپ یا یه گوشی دیگه کپی کنید سپس کارت حافظه را با کامپیوتر یا لپتاپ فرمت کنید.

شاید اینطوری تو گوشیتون بخوندش

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
سلاممحتویات کارت حافظه را روی کامپیوتر ، لپتاپ یا یه گوشی دیگه کپی کنید سپس کارت حافظه را با کامپیوت ...

بله ممنونم.. ی سوال ...اگر رم رو بندازم داخل گوشی دیگه و عکسامو کپی کنم بریزم توی فلش...عکسام تو گوشی طرف نمیمونه؟

بله ممنونم.. ی سوال ...اگر رم رو بندازم داخل گوشی دیگه و عکسامو کپی کنم بریزم توی فلش...عکسام تو گوش ...

نه اگه از کارت حافظه مستقیم روی فلش کپی کنید نمیمونه

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون